Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F pret si specificatii tehnice

     Frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F este un aparat cu doua usi de culoare alb, cu picioruse reglabile foarte elegant, simplu si cu un aspect modern. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Pentru o functionalitate maxima si pentru ca respecta arhitectura traditionala aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Panoul de comanda mecanic situat in interior in zona de refrigerare, avand un buton rotativ, ce controleaza toate functiile aparatului. Cu sistemul de racire No Frost Hotpoint ENXTMH 19212 F raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat de 2 ventilatoare separat in zona de congelare si de refrigerare, prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mereu proaspata sau bine congelata. Hotpoint avand sistemul Total No Frost/Dual Cooling creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Hotpoint are si tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

     Datorita tehnologiei No Frost Air Tech Evolution, care asigura un controlul constant al temperaturii si o circulatie perfecta a aerului in compartimentul frigiderului, permite atingerea rapida si uniforma a temperaturii ideale. Hotpoint cu dezgheţare automată frigider/congelator este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea superioara a zonei de refrigerare se afla un compartiment special Safe Defrost cu capacitate de 25 de litri pentru a crea o temperatura de pastrare in jur de 0°C (-1°C/+2°C), o zona de temperatura ideal pentru a pastra carnea si pestele proaspat pana la o saptamana. Acest sertar este mediul ideal pentru decongelarea produselor din congelator pregatite pentru a fi procesate. In  partea inferioara a frigiderului se afla 2 compartimente etanse de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Compartimentul de jos are 2 sectiuni egale pentru depozitarea a doua sortimente diferite de legume si fructe. In acest sertar Bio Cool, cu 2 sectiuni egale, se regleaza nivelul umiditatii la interior, prin design-ul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer. Curentii de aer se regleaza cu ajutorul unui comutator ce culiseaza, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de un frigider obisnuit. Usa frigiderului avand maner vertical cilindric este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie, borcane si pachetele. Ultimul raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime peste medie. In partea inferioara a frigiderului se afla un compartiment specializat si etans de depozitare. 

      Aparatul are iluminare LED Leigh sus ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Corpul de congelare pozitionat in partea superioara a combinei are doua compartimente despartite de un raft din sticla. Compartimentul de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si Twister pentru gheata, iar accesul la alimente se face foarte usor. Puterea de congelare a aparatului este de 2 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului cu maner vertical cilindric si deschidere spre dreapta are pe ea un raft mai mic pentru depozitarea alimentelor. Pentru a pastra alimentele intr-un mediu cat mai igienic interiorul frigiderului Hygiene Advance este tratat cu ioni de argint. Aceasta solutie naturala, permanenta previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp un mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Hotpoint are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. 

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Hotpoint avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -24°C. Pe partea de functii si tehnologie Hotpoint detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Hotpoint detine si functia Congelare rapida unde folosind un jet de aer la -32°C, cu functia Flash Freezer ce retine mai multe din vitaminele, mineralele si substantele nutritive naturale din alimente. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Cu functia Super Freezing Hotpoint protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Hotpoint avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. 

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Hotpoint este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de 390 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Hotpoint presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 456 de litri din care 355 de litri ii revin frigiderului iar restul de 101 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 190 X 70 X 70 si o greutate de 76 Kg. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F, 456 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190.5 cm, Alb

Lasă un comentariu