Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR Volanta 7KG pret si specificatii tehnice

      Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. 
     Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR de culoare alb este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, umerilor si coloanei. Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H)cm 136,5 x 59 x 159 are o greutate de numai 40 Kg si nu ocupa mult loc. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa piciorului este incapator cu lungimea pasului de 35 cm. Distanta dintre pedale este de 24 cm. Inclinatia pedalei este ajustabila dupa preferinte.Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR Volanta 7KG     Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR include o pereche de brate fixe si un set de brate mobile, avand o cursa dubla a manerelor pentru antrenarea si partii superioare a corpului. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 100 Kg.
     Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, cu 3 butoane (Set/Mod/Resetare) ce afiseaza informatii utile pe tot parcursul antrenamentului la: timp, viteza, distanta parcursa, calorii si puls. Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR Volanta 7KG     Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de cc de tip AAA. Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat manual rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model cu sistem de transmisie pe curea, din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 30 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe pedalele bicicletei; Ajustati nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.  

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Bicicleta eliptica 93390 LIFEGEAR Volanta 7KG

Lasă un comentariu