Aer conditionat TCL INVERTER 9.000 BTU pret si specificatii tehnice

     Sistemele de climatizare TCL Inverter ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou. Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat TCL, raceste sau incalzeste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. TCL INVERTER 9.000 BTU face parte din gama 2016 a producatorului japonez avand un design cu afisaj digital si panou frontal ce permite o curatare facila are 3 trepte de ventilare cu debit maxim de aer, racire/incalzire (m3/h): 650/668 ce poate functiona in mediu tropical la +55° C. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea stanga, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. 

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 9000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 15 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++ la modul racire, cu un consum nom/min/max de 700 (290~1400) W/h la racire si clasa A+, cu un consum nom/min/max de 810 (290~1100) W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie electrica racire este de 149 kWh/an iar la modul incalzire este de 904 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter Rotary Toshiba care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat TCL cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate.

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompei de căldură TCL, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid   Compresorul unitatii externe rezista la fuctuatiile de tensiune ale retelei electrice pe o plaje de la 134 de volti pana la maxim 264 de volti fara sa afecteze aparatul. Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul T KLIMA este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Filtrul HEPA lavabil este capabil pentru eliminarea din aer a particulelor până la 0,3 microni. Asa dimensiune mica are polenul, fumul, părul de animal, praful de mucegai si praful care pluteşte in aer. Suprafata filtrului este tratata cu o substanta care are rol antibacterii. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, cu sistemul de filtrare cu emitere de ioni negativi si pozitivi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare. Ionizatorul este de fapt un filtru aditional. Mai mult de atat, cu functia de ionizare, aparatul absoarbe praful din incapere, polenul sau particulele mici generatoare de diverse alergii. In acelasi timp, ionii negativi, creeaza un mediu sigur, relaxant si sanatos. In prezenta ionilor negativi, chiar si mintea functioneaza la capacitate mai mare. Actiunea sistemului de filtrare este imbunatatita cu un filtru din carbune activ ce are un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (36, 42, 50) dB la cele 3 trepte de ventilare. Aparatul de aer conditionat de la T KLIMA continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Controlul automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. 

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem functioneaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -10°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 650 mc/h cu autobaleiere verticala, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare Carcasa in concept anti-mucegai ce eficientizeaza sistemul de colectare si evacuare al condensului este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 0,8 l /h condens.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat TCL ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile, insa va inregistra un consum suplimentar de energie.

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Pe durata acestei functii, ventilatorul ramane oprit pentru a se evita mirosurile neplacute din timpul curatarii schimbatoarului.

    Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Panasonic, cu temporizator săptămânal cu 6 operații de comutare pe zi sau săptămână, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functie Super Quiet datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatea interna a aparatului de aer conditionat TCL este printre cele mai silentioase aparate, ea emite un zgomot aproape imperceptibil.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

      In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute –functie diagnosticare. Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 790 x 183 x 280, iar cea exterioara are o greutate de 30 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 760 x 265 x 551. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pretul

Aer conditionat TCL INVERTER 9.000 BTU, Clasa A+, Alb

Lasă un comentariu