Aparat de aer conditionat Beko BINA 180 pret si specificatii tehnice

     Unul din aceste modele folosit in toata perioada anului, ce se aliniaza la tehnologia Inverter este si aparatul de aer conditionat Beko BINA 180. Acest model se bucura de un design clasic, dar totodata destul de elegant. Vine pe o nuanta de alb, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor, impreuna cu o telecomanda cu display, prin care puteti controla cu usurinta functiile sale. Acest aparat este dotat cu un compresor rotativ cu surub performant tip Rotary Highly ce asigura un flux continuu de aer, fara pulsatii sau intreruperi de curgere, așa cum se întâmplă cu un  compresor cu piston.

     Aparatul are o capacitate de racire de 17400 BTU si o capacitate de incalzire de 13650 BTU fiind destinat esclusiv, locuintelor birourilor si alte incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, cu un consum energetic la clasa A++ de 1547 W/h la modul de functionare pe racire si clasa A+ de 1500 W/h la modul de functionare pe incalzire. Acest model are un consum de sezon anual de 293 kWh/an pentru racire si 1366 kWh/an pentru incalzire.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4,1 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Beko, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4,1 KW.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid

      Ca o caracteristica aparte a acestui model, este faptul ca utilizeaza tehnologia Inverter, ceea ce presupune un consum redus de energie, imbunatatind totodata confortul in momentul utilizarii. Mai exact de indata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continuaă să functioneze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din camera va ramane constanta.

      În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceti griji, acesta fiind un model destul de silenţios, producand 57 dB.

     Acţiunea sistemului său de filtrare Neo Three Filter elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile. Sistemul este alcatuit mai intai dintr-un filtru HD de mare densitate si apoi un sistem de filtrare cu filtru catalizator rece lavabil ce sterilizeaza si indeparteaza mirosurile nedorite si poate fi reutilizat, fara a necesita înlocuirea lui. In plus are si un filtru Cold Catalyst ce retine formaldehide ca de exemplu compusi organici volatili si celelalte gaze toxice. Apoi sistemul de filtrare cu Carbon Activ care este unul dintre cel mai performante la ora actuala. Acest sistem de filtrare al aerului transforma aparatul de aer conditionat Beko intr-un adevarat sistem de purificare al aerului. Acest filtru retine atat mirosurile neplacute, cat si bacteriile sau particulele de poluare, unde datorita structurii unice a stratului antibacterian aerul este curat si fara particule ce va pot imbolnavi.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura în încapere în functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +30°CPrincipiul functionare pompa de caldura     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Beko, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 5 trepte cu un debit maxim de 750 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim, iar dupa 20 de minute, unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Timpul scurt pentru egalizarea temperaturi in incapere este datorat si posibilitatii de baleiaj vertical pentru jetul de aer refulat.

     In plus cu functia Flux de aer 3D jetul de aer tridimensional selectat pentru racirea sau incalzirea rapida combinat cu functia de auto-baleierii pe verticala a aerului suflat ajuta jetul de aer cald sau rece sa ajunga in toate colturile incaperii chiar daca aceasta este mare. Functia de auto-baleiere pe verticala permite selectarea pozitionarii pe verticala a fantelor de refulare ale aparatului  pentru a eficientiza distributia aerului printr-o miscare regulata de sus sau jos a aerului refulat in intreaga camera.

      Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand o cantitate de 1,8 l/h de condens.

    Cu functia de auto-curatare aparatul impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul de functionare racire sau incalzire acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute.

     Dezghetare inteligenta: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri maxim timp de 10 min odata la 50 de min. Dupa terminarea dezghetarii, se revine automat la modul incalzire.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Unitatea interioara cantareste 16 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 994 x 319 x 251, iar cea exterioara are o greutate de 42 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 333 x 554. Pachetul livrat include pe langa cele doua unitati si kit-ul de instalare aferent montarii pe perete. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Beko BINA 180, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru Cold Catalyst, Filtru Active Carbon, Filtru 2 in 1, Functie Zone Follow, Display ascuns, Kit instalare inclus 4 m

Aparat de aer conditionat Beko BINA 180, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru Cold Catalyst, Filtru Active Carbon, Filtru 2 in 1, Functie Zone Follow, Display ascuns, Kit instalare inclus 4 m

 

Lasă un comentariu