Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GBK) pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GBK) cu comenzi mecanice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea negru oglinda dat de suprafata de cristal cu care sunt placate usile sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Panoul de comanda pozitionat in aparat, este prevazut cu control mecanic, avand buton culisant ce controleaza toate functiile aparatului. Elemente de comanda contin: Functie de super-congelare, Indicator avertizare pt. sectiune congelator, Semnal avertizare usa deschisa. Aparatul are doua usi reversibile cu maner vertical cu deschidere spre dreapta. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire dual No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului.
    Hitachi avand sistemul Dual Cooling/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului Eco Thermo Sensor controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Active Dual Cooling ce asigura o racire cu 20% mai rapida, dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii.     Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer rece are un volum net generos pe frigider de 215 l precum si un compartimente speciale pentru fructe si legume etc. Acest model are tehnologia No Frost de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului. Datorita sistemului No Frost si a celor 2 ventilatoare din dotare, pozitionate pe peretele posterior al combinei sistemul permite o circulare omogena a aerului rece care fiind lipsit de umiditate evita formarea ghetii, pentru o pastrare perfecta a alimentelor.hitachi-inverter-dualfan-feature.jpg     Hitachi cu un singur compresor si 2 circuite de racire separate este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. Combina frigorifica Hitachi cu dezgheţare automată Neo Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării de pe vaporizatorul central cu aripioare, se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 100 de kg, pe orice raft. Rafturile sunt prevazute si cu sistem de protectie impotriva scurgerilor neplacute. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ.     In partea inferioara a combinei Hitachi se afla compartimentul mare etans Frech Crisper unde unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume.     Temperatura in compartimentul frigider este de +5°C. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical este echipata cu 5 suporturi fixe 3 mici si 2 mari etanse pentru o compartimentare specializata in depozitarea a variate produse alimentare. Aparatul are iluminare LED Leigh sus in compartimentul frigiderului ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Pentru a regla temperatura Hitachi are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat. Datorita tehnologiei No Frost/Multipower Invertor aparatul Hitachi la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. Capacitatea maxima net de 330 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 215 litri si congelator cu un spatiu total de 115 litri.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.     Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Hitachi avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Pe partea de functii si tehnologie Hitachi detine: Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -18°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal in functie de incarcatura dupa maxim 24 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Hitachi avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu funcţia Holiday Hitachi re­duce la minim tem­pe­ratura şi func­­­ţionarea a­pa­ratului fri­­gorific. Ac­tivarea acestei funcţii este utilă pentru perioadele în care familiile pleacă în concediu. În această pe­­rioadă, în fri­gider nu se păstrează alimente perisabile. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Hitachi este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 219 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 600 Wh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Hitachi presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Sistemul de ventilatie al compresorului se realizeaza prin fantele de aerisire de pe plina aparatului. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 190 x 59,5 x 65 si o greutate de 71 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pretul

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GBK), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Negru Oglinda

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GBK), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Negru Oglinda

 

Lasă un comentariu