Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Daikin FLXS25B-RXS25L3 Inverter 9000 BTU pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat pentru plafon si podea Daikin FLXS25B-RXS25L3 Inverter cu gama de operare +46°C-15°C, este produs de DAIKIN, o companie japoneza fondata in Japonia in anul 1924 in orasul Osaka si devenita lider mondial in prezent. Acest aparat este conceput si fabricat in Cehia de japonezi pentru a fi folosit pe parcursul intregului an avand atat functii de racire cat si functia de incalzire, fiind lansat pe piata romaneasca in anul 2016.

     Design-ul simplu slim a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea aparatului printre elementele de decorațiuni interioare. Acest aparat este echipat cu un display de tip LED pe mijlocul unitati interne, ce afișează programul folosit si temperatura setata. Aparatul fiind castigator al premiului pentru design Red Dot Design Award winner 2013.     Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Unitatea exterioare Daikin este echipata cu un schimbator de caldura tratat anticoroziv (cu aripioare albastre) ce asigura o rezistenta marita in cele mai aspre conditii meteo.

     Avand o capacitate de racire de nom/min/max 8530 (4094 – 10236) BTU si de incalzire de nom/min/max 8530 (4094 – 10236) BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 camera de  pana la 25 mp. Acest aparat se incadreaza in clasa energetica cu un consum anual de 196 kWh/an la racire iar la incalzire clasa A cu un consum de 1079 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Este un consum convenabil pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continua sa functioneze, dar cu un consum redus la maxim. In felul acesta temperatura din camera va ramane constanta.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 4,46 la racire si de 3,63 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflecta consumul real de energie al pompe de caldura Daikin, cu emisii de COmai scazute. Indicii SEER şi SCOP masoara consumul anual de energie si eficienta în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste doua valori iau în considerare fluctuatiile de temperatura si perioadele, in modul asteptare, pentru a furniza o indicatie clara si fiabilă a eficientei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de incalzire sau racire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 4,46 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 3,63 KW. SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model foloseste un compresor Daikin, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveti de ce sa va faceti griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interna produce un zgomot secvential de cele 4 trepte de ventilare de (28, 3134, 37) dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte.

     Elementul de filtrare cu autocuratire al acestui aparat de foarte buna calitate include 5 tehnici de tratare a aerului, cu impact extrem de redus asupra mediului si consum foarte redus de energie. Aerul este purificat prin trecerea filtrului de praf și polen, urmand ca filtrul fotocatalitic de purificare a aerului sa descompuna fumul de tigara si mirosurile de gatit. În etapa finala, filtrul Flash Streamer oferă aerului un tratament: ce descompune resturile posibile de formaldehidă, virusi și mucegaiuri. Durata de viata a filtrului este de 3 ani, daca este spalat la fiecare 6 luni. In plus modelul beneficiaza de un sistem de autocuratare activat automat după fiecare funcționare. Acesta consta in uscarea interiorului aparatului, in acest mod fiind eliminata aparatia mucegaiului. Aer purificat fara alergeni pe tot parcursul anului     Daikin permite reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea tehnologiei senzorului ochi inteligent pentru 2 zone, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic. Atunci cand aparatul detecteaza ca incaperea este goala dupa 20 de minute, aparatul reduce nivelul de racire sau incalzire, mentinand totodata temperatura din camera la un nivel confortabil. Confortul superior oferit de acest model este creat prin intermediul tehnologiei ce permite ajustarea automata a fluxului de aer din camera, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente.OCHI INTELIGENT PENTRU ZONE MULTIPLE     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +18°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit de la (312, 360, 408, 456) mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

    Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim. In plus cu functia Flux de aer 3D jetul de aer tridimensional selectat pentru racirea sau incalzirea rapida combinat cu functia de auto-baleierii pe orizontala si verticala a aerului suflat ajuta jetul de aer cald sau rece sa ajunga in toate colturile incaperii chiar daca aceasta este mare. Functia de auto-baleiere pe verticala permite selectarea pozitionarii pe verticala a fantelor de refulare ale aparatului  pentru a eficientiza distributia aerului printr-o miscare regulata de sus sau jos a aerului refulat in intreaga camera. Functia de auto-baleiere pe orizontala asigura o pozitionare pe orizontala a fantelor de refulare ale aparatului pentru obtinerea unui flux de aer uniform in incapere distribuit printr-o miscare repetata de stanga-dreapta.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 0,9 l/h condens.

     Functionarea silentioasa a unitatii interioare ce asigura confortul perfect in dormitoare deoarece somnul nu va fi deranjat de unitatea aflata in functiune.

     Functia (la plecarea de acasa) mentine temperatura interioara la nivelul minim specificat de confort in timpul absentei, economisind astfel energie.

     Optional cu modulul Wi-Fi autoconfigurabil de la Daikin va permite sa controlati aparatul de aer conditionat de oriunde din lume, in orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, de pe un smartphone sau de pe o tableta. Prin intermediul aplicatiei pot fi activate modul economic, modul putere sau functia Flash Streamer. In plus acest model are optiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin, prin (Conectare via BAC net sau LON posibila via Daikin DIII-Net).

     Optional cu aplicatia multi-split acest model permite climatizarea mai multor camere, utilizand o singura unitate exterioara, care ofera avantajul unei instalari mai simple si mai estetice, cu economie de spatiu la exterior. Unitatile exterioare cu functia multi split pot deservi de la 2 pana la 5 unitati interioare, iar cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numarul unitatilor interioare deservite poate ajunge pana la 9 unitati.

     Unitatea interioara cantareste 16 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1050 x 200 x 490, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 765 x 285 x 550. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret acceptabil in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret

Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Daikin FLXS25B-RXS25L3 Inverter 9000 BTU, Clasa A, Mod confort, Mod putere, Silentios, Timer 24 ore, Wi-fi Ready

 

Lasă un comentariu