Aparat de aer conditionat tip consola Zephir,CNS-12SCO7 pret si specificatii tehnice

     O instalatie de aer condiționat, cu modul de racire/incalzire folosita tot timpul anului este benefica pentru persoanele care sufera cu probleme de inima sau alte boli asociate. Acest model este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru astfel de produse. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul Zephir, CNS-12SCO7w cu 4 trepte de ventilare unitatea interioara si 5 trepte de ventilare unitatea externa, poate functiona in mediu tropical la +50° C, face parte din aceasta categorie.

     Design-ul simplu si posibilitatea de a fi montat pe perete, încastrat sau în picioarea creeaza premiza de a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea aparatului printre elementele de decorațiuni interioare, fiind ideal pentru orice spatiu: casa, birou, restaurant, spatii comerciale. Acest aparat este echipat cu un panou de comanda pe partea dreapta a unitati interne, pe care putem accesa programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Unitatea exterioare Zephir este echipata cu un schimbator de caldura tratat anticoroziv ce asigura o rezistenta marita in cele mai aspre conditii meteo. Unitatea interioara dotata cu fante de evacuare a aerului rece detine tehnologia de autobaleiere verticala ce deplaseaza lamelele în sus şi în jos pentru o distribuire eficientă a aerului în cameră. Avand o capacitate de racire/incalzire de 12000 BTU acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 sau 2 camere de 30 mp. Acest aparat se incadreaza in clasa energetica A++ cu un consum maxim la modul de racire de 2000 W/h si clasa energetica A+ cu un consum la modul de incalzire de 1900 W/h. Consumul de sezon anual este de 288 kWh/an la racire iar la incalzire are un consum de 1150 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Este un consum convenabil pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continua sa functioneze, dar cu un consum redus la maxim. In felul acesta temperatura din camera va ramane constanta.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,3 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflecta consumul real de energie al pompe de caldura Zephir, cu emisii de COmai scazute. Indicii SEER şi SCOP masoara consumul anual de energie si eficienta în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste doua valori iau în considerare fluctuatiile de temperatura si perioadele, in modul asteptare, pentru a furniza o indicatie clara si fiabilă a eficientei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de incalzire sau racire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 6,3 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4 KW. SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model foloseste un compresor Toshiba (GMCC), adica un compresor japonez de calitate, facut sa tina o viata intreaga. In anotimpul rece compresorul unitati exterioare este protejat contra inghetului de o rezistenta electrica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveti de ce sa va faceti griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interna produce un zgomot secvential de cele 4 trepte de ventilare de (35, 38, 40, 41) dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte.

     Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf si polen dar si filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 12h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 470 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

    Functia turbo răceşte sau încălzeşte rapid încăperea pentru asigurarea unui confort maxim. Dupa ce temperatura din camera a ajuns la parametrul setat, aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. In plus cu functia Flux de aer 3D jetul de aer tridimensional selectat pentru racirea sau incalzirea rapida combinat cu functia de auto-baleierii pe verticala a aerului suflat ajuta jetul de aer cald sau rece sa ajunga in toate colturile incaperii chiar daca aceasta este mare. Functia de auto-baleiere pe verticala permite selectarea pozitionarii pe verticala a fantelor de refulare ale aparatului  pentru a eficientiza distributia aerului printr-o miscare regulata de sus sau jos a aerului refulat in intreaga camera.

     Functia de memorare a pozitiei flapsului  la repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca cea setata de dumneavoastra la ultima setare efectuata.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 1,2 l/h condens.

     Functionarea silentioasa a unitatii interioare ce asigura confortul perfect in dormitoare deoarece somnul nu va fi deranjat de unitatea aflata in functiune.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

     Unitatea interioara cantareste 15 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 700 x 210 x 600, iar cea exterioara are o greutate de 34,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 333 x 554. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani si transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret acceptabil in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat tip consola Zephir,CNS-12SCO7, Inverter, 12.000 BTU, Clasa A++, timer, fiabilitate, design modern, Rezistanta electrica pe tavita unitatii exterioare

 

Lasă un comentariu