Aparat de aer conditionat portabil Camry CR 7902 pret si specificatii tehnice

     Aparat de aer conditionat portabil Camry CR 7902 de culoare alb este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2016 a producatorului Camry putand rivaliza pe piata AC cu firme consacrate cu renume. Camry CR 7902 este un sistem de climatizare portabil ce lucreaza pe intervalalul de temperatura intre 16 si 31 de grade, preferat atunci cand nu avem o locuinta stabila (stam cu chirie sau in gazda) ori pentru birouri de dimensiuni mai mici. În partea superioară acesta are in dotare un display de tip LED care monitorizeaza temperatura mediului ambiant, precum și alte câteva butoane cu actionare push button pentru functii si programe. Poti face selectia programului de lucru cu 3 moduri de utilizare: ventilare, dezumidificare sau racire, utilizand atat telecomanda din dotare cat si butoanele de pe panoul central.

    Pentru o deplasare facila acest model are in dotare 4 role de deplasare precum si un maner ergonomic de apucat in partea superioara a carcasei.

     Acest aparat are o capacitate numai de racire de 9000 BTU iar cel mai mare avantaj al acestuia este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Modelul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 mp. Acest model de 9000 BTU are un debit maxim de aer racit de 360 de metri cubi pe ora, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor, Camry CR 7902 a depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Aparatul produce un zgomot secvential de 49/57/65 dB(A)

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A, cu un consum maxim de 1000 W numai la racire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament excelent EER de 2,6 la racire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Camry cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul. Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 2,6 KW.

     Instalatia de filtrare aer include filtru lavabil HD de inalta densitate pentru praf si polen dar si agentii alergeni. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 2 trepte avand un debit de la (290 / 360) mc/h. Ventilatia aerului se face automat prin oscilarea lamelelor de evacuare a aerului de sus in jos. Consumul energetic la treapta 2 de ventilare a motorului electric este de 65 W/h.

     Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1 l/h condens. Vasul de colectare cu capacitatea de 6 l condens are un indicator de prea plin ce ne atentioneaza ca acesta trebue sa fie golit. Aparatul are si instalatie de drenaj continuu cu sistem automat de eliminare a condensului. 

    Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Camry ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Modulul Swing are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un zgomot redus si consum energetic mic. 

     Cu functia WiFi aparatul Camry va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi cu conectare la internet puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

     Unitatea interioara cantareste 22 kilograme si are urmatoarele dimensiuni (L x A x I)mm: (375 x 420 x 870). Oferta vine insotita si de kit de instalare cu lungimea tevi de evacuare de 160 cm si diametrul de 13 cm.

     Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Utilizând un aparat de climatizare mobil nu veți avea nevoie de servicii de instalare ceea ce înseamnă o cheltuială în minus atunci când vă hotărâți să achiziționați un aparat de aer condiționat.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Aparat de aer conditionat portabil Camry CR 7902, 9000 BTU, Clasa A, WI-FI,Filtru anti-praf, Dezumdificare

 

Lasă un comentariu