Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00 pret si specificatii tehnice

     IPL (intense pulsed light) sau lumina intens pulsata este o noua si promitatoate tehnologie cu aplicatii multiple in estetica medicala: epilare progresiv definitiva, tratarea leziunilor vasculare, pigmentare si a acneei. Efectele sunt dintre cele mai bune, iar reactiile adverse sunt minime. Principiul de actiune este asemanator cu cel al laserului: emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferite structuri ale pielii, in cazul nostru radacina firului de par. Tehnica IPL poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par (epilare progresiv definitiva). Cu cat firul de par este mai inchis la culare, cu atat procesul este mai eficient. Nu toate firele de par sunt insa distruse in acelasi timp. Lumina pulsata actioneaza numai pe acele fire de par care se gasesc in faza de crestere. Parul creste in trei faze (anagen, catagen si telogen) dar nu poate fi distrus decit in anagen, care este faza de crestere activa. Pe masura ce se realizeaza mai multe sedinte, un numar din ce in ce mai mare de fire este distrus. In final, un procent de 80% pana la 90% din acestea sunt distruse definitiv. Durata sedintei depinde de marimea zonei. Pentru zonele mici (fata, axila) nu dureaza mai mult de 5 -10 minute, iar pentru cele mari (membre, spate) se poate intinde pana la 1 – 2 ore. Sedintele vor fi efectuate la un interval de 5 – 8 saptamani, in functie de zona epilata (firele de par cresc cu viteze diferite in zone diferite ale corpului). In urma primei sedinte de epilare cu lumina pulsata, parul va incepe sa cada (timp de 1-2 saptamani) fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare. Dupa caderea parului va urma o perioada de lipsa de par de citeva saptamini, pana cand incep sa creasca noile fire de par care la momentul tratamentului nu erau in faza de crestere activa. In momentul in care se inmultesc suficient, dupa cca. 6-8 saptamini de la sedinta de epilare anterioara, se va efectua o noua sedinta. Sunt necesare 6 pana la 10 sedinte astfel incat durata intregului tratament se poate intinde pe o perioada de pana la un an. Cele mai bune rezultate se obtin  daca firul de par este mai inchis la culoare si mai gros si pielea cat mai alba. Lumina pulsata sau lumina laserului trebuie sa fie absorbita cat mai putin la trecerea prin piele (de aceea este important ca aceasta sa fie cat mai alb posibila), dar trebuie sa se absoarba cat mai mult in radacina parului, de catre melanina (pigmentul) continut in acesta, pentru a-l putea incalzi pana la dezactivare. Lumina pulsata  poate fi utilizata cu succes in orice combinatie de culori ale pielii si parului – mai putin pentru parul alb.

     Epilarea cu ceara este interzisa pe toata perioada sedintelor de foto-epilare. Intre sedinte se va folosi doar rasul sau tunsul. Pielea ar trebui sa fie cat mai alba cu putinta, deci expunerea la soare – bronzatul – trebuie evitate incepind cu 30-45 zile inainte de tratament, precum si pe toata perioada tratamentului. Daca tratamentul implica zone expuse la soare in mod curent – fata, gambe etc. este recomandata folosirea unei creme protectoare cu factor de protectie cat mai ridicat. Dupa ce am prezentat pe scurt aceste indicatii ale tratamentului de indepartare a surplusului de par am sa prezint un aparat de top care nu o sa va dezamageasca dupa folosirea lui. Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, de culoare alb/roz nou aparut pe piata din Romania, cu tehnologie IPL asigura un tratament sigur si eficient pentru fata, brate, subrate, picioare si zona inghinala. Pentru o utilizare usoara aparatul are alimentare cu energie de la un acumulator incorporat ce asigura o autonomie de folosire a aparatului continua de 40 de minute. Bateriile litiu-ion 2 x 3,7 V 1.500 mAh asigura peste 370 de pulsatii luminoase pentru un ciclu de incarcare, ce permite sa utilizam aparatul fara efort si in mod convenabil, oriunde in casa. Incarcarea bateriilor se face de la un incarcator alimentat de la reteaua electrica de 230 V. Timpul de incarcare este de 100 de minute. Când bateriile sunt complet încărcate, LED-ul de încărcare luminează verde continuu. Bateriile complet încărcate furnizează cel puţin 370 de pulsaţii la nivelul 5 de intensitate a luminii. Când bateria este descărcată aproape complet, ledul de încărcare începe să lumineze intermitent culoarea portocaliu. Aparatul furnizeaza peste 250000 de pulsatii luminoase pe toata perioada de folosire a aparatului.

     Fereastra de pulsatie luminoasa este foarte lata fiind eficienta asupra zonei tratate. Dispozitivul de actionare al aparatului este alcatuit dintr-un buton cu actiune off – on si o actionare de reglare a intensitatii luminoase in 5 trepte in functie de tipul de piele.Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb     Aparatul are in dotare un cap activ ce consta dintr-un accesoriu de tratare mare pentru utilizare sub linia gatulu, cu spectrul luminos > 570 nm cu suprafata activa de 4 cm2 pentru aplicare rapidă pe suprafeţe mari, cum ar fi picioarele.Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb     In plus zona activa a aparatului are incorporat un filtru UV benefic impotriva expuneri prelungite la radiatiile UV. Expunerea prelungita la ultraviolete determina aparitia unor modificari cronice ale pielii. Modul de folosire al aparatului se realizeaza in 3 pasii:

     Pasul 1. Inainte de utilizare, se foloseste lama de ras pentru a indeparta parul in exces din zonele vizate.

Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb

     Pasul 2. Seteaza intensitatea luminii in functie de tipul tau de piele si de culoare parului de pe corp din zona vizata.

     Pasul 3. Se aplica pulsatiile de lumina asupra pielii. Acestea vor produce “adormirea” radacinii firelor de par, inhiband, astfel, cresterea. Tratamentele se fac o data la doua saptamani, iar rezultatele devin vizibile dupa aproximativ 3 utilizari.

Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb

     Durata de expunere la pulsatii in zona gambei este de 8 minute, in zona axila este de 1 minut si in zona inghinala este de asemenea de 1 minut. Acest model are dimensiunile de (L, A, I)cm: 27 x 19 x 12 si o greutate de 1,27 Kg are integrat sistem de siguranta ce previne pulsarea neintentionata cu rol de a ne proteja ochii. Aparatul are prevazut si o husa lux de protectie care protejeaza ecranul zonei active de eventuale deteriorari mecanice. Accesoriile cu care vine insotita aceasta oferta sunt: Accesoriu de tratare mare cu aplicare rapida pe suprafete mari; Incarcator 220-240V; Manual de utilizare; Husa; Laveta moale de curatare

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un epilator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00, 250000 pulsatii, Alb

Lasă un comentariu