Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric camere server MSZ-GF60VE-SUZ-KA60VA5 Inverter profesional 21000 BTU pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-GF60VE-SUZ-KA60VA5 este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2017 a producatorului japonez Mitsubishi. Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, dotate cu tehnologia Inverter care ofera economie substantiala la energie la o utilizate indelungata. Acest aparat este un dispozitiv de climatizare care va atrage cu siguranta toate atentia asupra sa, design-ul sau fiind unul de top, cu finisaje Crystal Gloss atent subliniat de liniile elegante dar si culoarea alba care este una preponderenta.

      Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare 2 telecomenzi cu actionare simpla si intuitiva. Evacuarea aerului din unitatea interna se face in mod inteligent prin intermediul a 2 fante orizontale ce sunt prevazute cu propriul lor servomotor. In functie de modul de utilizare, unghiul fiecarui deflector poate fi ajustat individual pentru a asigura un confort maxim. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 21000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 60 mp. Acest aparat avand tehnologie profesionala poate sa functioneze non-stop perioade indelungate de timp. In plus ajusteaza automat temperatura setata pentru racire maxima de pana la 15°C potrivita chiar si pentru camere cu servere unde temperatura este foarte importanta pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabile pentru utilizator.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1790 W/h la racire si clasa A+ cu un consum nominal de 1810 W/h la incalzire. Consumul energetic de sezon anual al acestui model este la modul racire de 311 kWh/an si de 1489 kWh/an pe modul incalzire. 

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki rotativ DC este realizat cu magneti permanenti realizati din neodim, cu dubla reluctanta magnetica. Acest tip de motor va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata, ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial DC de mare eficienta cu design optimizat si diametru mare. Mitsubishi foloseste conducte canelate de performanta ridicata in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura, rezultand un randament foarte bun.

      Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (29, 37, 41, 45, 49) dB. Iar unitatea exterioare este dotata cu un compresor swing, ce este renumit pentru zgomotul redus de 55 dB si eficienta energetica ridicata. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,8 la racire si de 4,3 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi, cu emisii de CO2 mai scăzute.

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 kW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,8 kW si „caldura” la 1 kW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,3 kW in cursul unui sezon.SEER and SCOP | Olimpia Splendid     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un filtru de Nanoparticule. Acest dispozitiv datorita puteri mari de oxidare a nano-particulelor de platina de la acest nou filtru de aer permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor neplacute. Suprafata neregulata a filtrului este mult mai eficienta in captarea pulberilor si ofera o curatare simpla si regulata a intregii incaperi. In plus are si filtru antialergic cu enzime ce are un catalizator special plasat pe filamentul filtrului ce capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in casa in mod normal. Astfel purificarea aerului, cu o eficacitate sporita, conduce la un confort deosebit al spatiului climatizat (FNP). In plus acest tip de filtru improspateaza incaperea cu propriul sau deodorizant.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). In plus aparatul se comuta automat intre modurile de racire si incalzire pentru a mentine constant temperatura dorita.

      Timer-ul 24 h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea a 4 programe diferite ale ciclului zilnic. Aparatul putand programa pornirea si oprirea dar, de asemenea, seta temperaturi diferite in cursul zilei si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 5 trepte cu un debit maxim de 1098 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Cu functia speciala Wide & Long ce este potrivita pentru suprafete mari, aparatul asigura un flux de aer conditionat in fiecare colt al incaperii. Functia Wide distribuie aerul la un unghi larg in plan orizont cu suprafata in evantai pana la 150°, cu 7 modele diferite de distributie a aerului la modul de functionare racire/incalzire si control de la distanta pentru a se potrivi oricarui spatiu de locuit.     Cu functia Long fluxul de aer poate ajunge pana la 12 metri, aceasta functie este ideala pentru birouri deosebit de lungi.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 2,4 l/h condens. 

     Functie de economisire a energiei Econo Cool este o functie  inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicată cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

      Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Optional cu functia WiFi – Ready aparatul Mitsubishi, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.     Unitatea interioara cantareste 16 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1100 x 232 x 325, iar cea exterioara are o greutate de 50 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 880 x 330 x 840. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric camere server MSZ-GF60VE-SUZ-KA60VA5 Inverter profesional 21000 BTU, Clasa A++, Programator saptamanal, Filtru nanoplatina, Functie Wide & Long, Wi-Fi Ready

Lasă un comentariu