Aparat de aer conditionat FTXS20K-RXS20L3 Inverter 7000 BTU pret si specificatii tehnice

     Modelul FTXS60K-RXS60L cu gama de operare +46°C-15°C, este produs de DAIKIN, o companie japoneza fondata in Japonia in anul 1924 in orasul Osaka si devenita lider mondial in prezent. Acest aparat este conceput si fabricat in Cehia de japonezi pentru a fi folosit pe parcursul intregului an avand atat functii de racire cat si functia de incalzire, fiind lansat pe piata romaneasca in anul 2016.Fabricat in Europa     Design-ul simplu a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Culoarea alb mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea aparatului printre elementele de decorațiuni interioare. Acest aparat este echipat cu un display de tip LED în partea dreaptă, ce afișează programul folosit si temperatura setata. Telecomanda are un display tip LED unde va sunt indicate toate setarile facute iar butoanele prezente sunt foarte intuitive. Unitatea exterioare Daikin este echipata cu un schimbător de caldură tratat anticoroziv (cu aripioare albastre) ce asigura o rezistenta marita in cele mai aspre condiţii meteo.

     Aparatul de aer conditionat Daikin FTXS20K-RXS20L3 are o capacitate de racire/incalzire de 7000 BTU, acest aparat este perfect pentru un apartament cu 1 camera de 20 mp.
Aparatul se incadreaza in clasa energetica A++ la modul racire cu un consum nom/min/max de 455 / 320 / 760 W/h iar la incalzire cu aceeasi clasa A++ cu un consum nom/min/max de 530 / 310 / 1.120 W/h. Consumul de sezon anual este de 95 kWh/an la racire iar la incalzire cu un consum de 675 kWh/an. Este un consum acceptabil pentru un aparat de aer conditionat iar acest lucru este posibil datorita tehnologiei Inverter cu care acesta este dotat. Tehnologia Inverter, presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de indata ce se ajunge la temperatura dorita, compresorul continua sa functioneze, dar cu un consum redus la maxim. In felul acesta temperatura din camera va ramane constanta.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 7,4 la racire si de 4,77 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Daikin, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 7,4 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce în încapere 4,77 KW.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid    Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 10-15%. Acest model foloseste un compresor Daikin, adica un compresor de calitate, facut sa tina o viata intreaga. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, unitatea interna produce un zgomot Ultra Quiet 19 dB completat de un zgomot secvential la cele 4 trepte de ventilare de (19, 24, 32, 40dB(A). Unitatea externa a aparatului produce un zgomot maxim de 47 dB.

     Elementul de filtrare cu autocuratire al acestui aparat de foarte buna calitate include 5 tehnici de tratare a aerului, cu impact extrem de redus asupra mediului si consum foarte redus de energie. Aerul este purificat prin trecerea filtrului de praf si polen, urmand ca filtrul cu argint de purificare a aerului sa retina alergeni cum ar fi polenul si acarienii de praf. Acest filtru retine polenul si acarienii in proportie de 99% sau mai mult. In etapa finala, filtrul poate curata aerul printr-o serie de reactii chimice. De pilda, stratul de hidroxiapatit de calciu din compozitia filtrului absoarbe bacteriile, virusurile, amoniacul, oxidul de azot si alte substante nocive. Astfel, oxidul de titan, activat in urma expunerii la lumina naturala, genereaza radicali de hidroxil dizolvand substantele absorbite in apa in bioxid de carbon. In plus acest tip de filtru improspateaza incaperea cu propriul sau deodorizant. Acest model modelul beneficiaza de un sistem de autocuratare activat automat dupa fiecare funcționare. Acesta consta în uscarea interiorului aparatului, in acest mod fiind eliminata aparatia mucegaiului. Durata de viata a filtrului este de 3 ani, daca este spalat la fiecare 6 luni. Daikin permite reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea tehnologiei senzorului ochi inteligent pentru 2 zone, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic. Atunci cand aparatul detecteaza ca incaperea este goala dupa 20 de minute, aparatul reduce nivelul de racire sau incalzire, mentinand totodata temperatura din camera la un nivel confortabil. Confortul superior oferit de acest model este creat prin intermediul tehnologiei ce permite ajustarea automata a fluxului de aer din camera, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente.OCHI INTELIGENT PENTRU ZONE MULTIPLE

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Functia automat (cu aceasta functie aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat în ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24h cu programator saptamanal si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +18°C.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 568 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Baleierea automata pe verticala si orizontala trimite un jet de aer rece/cald exact in colturile spatiilor largi contribuind la o distributie eficienta a aerului in camera.

     Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand 0,8 l/h condens.

     Functionarea silentioasa a unitatii interioare cu nivelul presiunii sonore redus pana la 19 dBA, asigura confortul perfect in dormitoare deoarece somnul nu va fi deranjat de unitatea aflata in functiune.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Optional cu functia WiFi aparatul FTXS20K-RXS20L3, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

     Unitatea interioara cantareste  Kg avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 780 x 215 x 289, iar cea exterioara are o greutate de 34 Kg cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 765 x 285 x 550. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret acceptabil in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat FTXS20K-RXS20L3 Inverter 7000 BTU, Clasa A++, Ochi Inteligent, Filtru Auto-curatare, Filtru Fotocatalitic, Control Wi-Fi (optional), Flux Aer 3D, Programator 24 de ore

Lasă un comentariu