Aparat de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard Inverter pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard Inverter face diferenta in spatiul in care este instalat fiind unul din cei mai buni in tehnologia aerului conditionat, conferind un plus de hi-tech design-ului caminului dvs. Sistemele de climatizare Panasonic ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou.

     Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard Inverter, incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate. Aparatul revine apoi in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2017 a producatorului japonez Panasonic avand 3 trepte de ventilare cu debit maxim de aer, racire/incalzire (m3/h): 642/672 ce poate functiona in mediu tropical la +43° C. La capitolul design de un alb pur acest model are o linie eleganta si moderna. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea stanga, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate reala de racire/incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1090 W/h la racire si clasa A cu un consum nominal de 1050 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie electrica racire este de 545 kWh/an si in modul incalzire este de 884 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Panasonic cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate.

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Panasonic, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW in cursul unui sezon.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid    Pentru a asigura un aer curat si sanatos in camera, aparatul de aer condiţionat Panasonic este echipat cu un nou sistem de purificare a aerului, numit PM 2,5. Aceast filtru actioneaza în mod eficient asupra microorganismelor din aer şi adezive, precum bacterii, virusuri şi mucegai, astfel asigurand un mediu de viata curat. Acest filtru are si un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. PM 2,5 este un poluant de aer care pot afecta în mod drastic sanatatea oamenilor. Dimensiunea acestui poluant în suspensie periculos este de treizeci de ori mai mica decat grosimea unui fir de par. Acest poluant neeliminat poate cauza probleme de respiratie periculoase, cum ar fi bronsita acuta si cancerul pulmonar la persoanele in varsta si copii mici. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (20, 30, 38) dB la cele 3 trepte de ventilare. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Pe durata acestei functii, ventilatorul ramane oprit pentru a se evita mirosurile neplacute din timpul curatarii schimbatoarului.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 642 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Fluxul de aer este actionat automat pe verticala sus si jos de lamelele de evacuare aer.

      Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 2 l /h condens.

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Panasonic, cu temporizator săptămânal cu 6 operații de comutare pe zi sau săptămână, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functie Super Quiet unitatea începe să funcţioneze în mod silenţios; zgomotul produs de fluxul de aer este redus pentru ca funcţionarea să devină silenţioasa.

     Optional cu Functia WiFi – Panasonic va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara disponibil in varianta standard. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. In plus cu aceasta aplicatie puteti controla consumurile energetice.     Monitorizarea si controlul tuturor parametrilor de functionare se face bidirectional, dar ofera si o mare flexibilitate realizata prin integrarea KNX/Modbus/En Ocean/instalatii Intesis Home. Acest model are urmatoarea optiuniune pentru gestionarea functionarii serverului: PAW-SERVER-PKEA optiune de interfata pentru a gestiona functionarea serverului cu contact uscat pentru interconexiune simpla cu sistemele BMS
     Unitatea interioara cantareste 8 kilograme avand dimensiunile de (L. l. H)mm: 850 x 199 x 290, iar cea exterioara are o greutate de 29 kilograme cu dimensiunile de (L. l. H)mm: 780 x 289 x 542. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aer conditionat Panasonic FZ35UKE Standard Inverter, 12000 BTU/h, R32, Clasa A++, BMS Conectivity, filtru PM-25, Wi-Fi Ready

Lasă un comentariu