Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Hara MSZ-FH35VE+MUZ-FH35VEHZ pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Hara MSZ-FH35VE+MUZ-FH35VEHZ este un dispozitiv de climatizare de generatie noua, din gama 2017 a producatorului japonez Mitsubishi. Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior, dotate cu tehnologia Inverter care ofera economie substantiala la energie la o utilizate indelungata.

     Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Hara este un dispozitiv de climatizare care va atrage cu siguranta toate atentia asupra sa, design-ul sau fiind unul de top, cu finisaje Crystal Gloss atent subliniat de liniile elegante dar si culoarea alba care este una preponderenta. In plus cu tehnologia Alasplit care rezolva una din cerintele estetice se renunta la grilele inestetice ce acopera echipamentele de aer conditionat si sunt mereu vizibile.

     Unitatea interioara este dotata cu un display ascuns in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 12000 BTU si de incalzire de la 13648 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp. Acest model are o unitate exterioara proiectata special pentru a rezista la cele mai joase temperaturi ale iernii, mentinandu-si capacitatea de 100% la -15 grade si poate functiona cu randament mai scazut si la temperaturi exterioare de -25 grade. Unitatea externa este dotata si cu un senzor 3D de prezenta I-See, care prin raze infrarosii si datorita miscarii oscilatorii a 8 senzori diferiti montati vertical, creeaza o cartografiere 3D a temperaturii din camera. Senzorul de prezență 3D integrat în unitatea interna a acestui model, prezinta noi functii în comparatie cu senzorul instalat in seria Kirigamine MSZ-FH, contribuind la o crestere a confortului interior. Datorita noilor implementari, nu numai ca este posibil de a directiona fluxul de aer in mod direct/indirect, dar cu aceasta noua tehnologie inteligenta aparatul „invata“ obiceiurile persoanelor din casa si optimiza functionarea eficienta si confortabila a acestui aparat. Procesorul prin inregistrarea gradului de ocupare al camerei, creeaza o cartografiere care permite aparatului de aer conditionat sa directioneze fluxul de aer într-un mod optim catre zonele cele mai frecventate, pe baza istoricului.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+++, cu un consum maxim de 820 W/h la racire si clasa A++ cu un consum maxim de 800 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul racire este de 138 kWh/an iar consumul de sezon anual la modul incalzire este de 986 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functieInverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. Cu modul confortul de functionare acest model cu motor inverter isi regleaza in mod continuu capacitatea de racire sau incalzire optima, pentru a-l corela cu temperatura din camera, imbunatatind astfel nivelul confortului. Tehnologia inverter reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitata a camerei. Imediat ce temperatura corecta este atinsa, sistemul inverter garanteazaă mentinerea ei constanta.

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (21, 24, 29, 36, 42) dB. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 8,9 la racire si de 4,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi Electric, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 8,9 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,8 KW. 

SEER and SCOP | Olimpia Splendid

     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate se face in 3 etape cu 4 filtre diferite. Prima etapa de filtrare este formata din 2 pre-filtre de praf ce necesita o curatare in medie la 2 saptamani. A doua etapa de filtrare este formata dintr-un filtru albastru MAC-2330FT-E electrostatic antialergic si un filtru negru odorizant MAC-3000FT-E. Cu acest filtru mirosurile neplacute din mediu sunt captate de filtrul purificator pentru a fi apoi eliminate prin tehnologia cu plasma. Aceste 2 filtre necesita o spalare la fiecare 3 luni cu apa rece si o inlocuire a lor in fiecare an, pentru ca aparatul sa isi pastreze caracteristicile de filtrare initiale. Si in final filtrarea aerului se face cu filtrul Plasma Quad Plus din dotare care datorita tehnologiei cu plasma inlatura eficient: bacteriile si virusii. Filtrul Plasma Quad combate bacteriile si virusii prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin tot aerul tratat de unitate. Pentru a realiza descarcarile electrice, sunt utilizati electrozi din Tungsten, material care permite garantarea atat a unei puteri adecvate unei descarcarii electrice cat si o mare anduranta a electrodului in sine. In plus, campul electric, care are de obicei o forma circulara, a fost aplatizat prin intermediul unui camp magnetic, in scopul de a-l face mult mai eficient. Acest filtru are o durata de functionare pe intrega perioada de functionare a aparatului dar si el necesita o curatare la fiecare 3 luni de functionare continua.

 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24 h cu programare saptamanala si functia Restartii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -25°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului. Iar cand lipsiti o perioada mai lunga de acasa in sezonul rece aparatul functioneaza automat asigurand o temperatura constanta in camera de 10°C pentru a nu ingheta instalatia sanitara din casa.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie cu aceasta functie, aparatul de aer condiţionat ventileaza aerul din incapere in cinci trepte cu un debit maxim de 768 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,5 l/h condens. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

      Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

     Acest model are in dotare tehnologia Wi/Fi pentru a transmite si receptiona informatii prin functia dedicata (MAC-557IF-E). Cu aceasta functie dedicata cu conexiune la internet Mel Cloud poti sa controlezi usor aparatul fie sa comunici prin PC, tableta sau smartphone.Wifi ready     Unitatea interioara cantareste 13,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 925 x 232 x 305, iar cea exterioara are o greutate de 37 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 285 x 550. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Hara MSZ-FH35VE+MUZ-FH35VEHZ - Capacitate Incalzire 100% la -15 grade,model nordic

Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Kirigamine Hara MSZ-FH35VE+MUZ-FH35VEHZ - Capacitate Incalzire 100% la -15 grade,model nordic

Lasă un comentariu