Aer conditionat Inverter Crown CDCI-12FO38 pret si specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat Crown CDCI-12FO38 Inverter cu domeniu de functionare de la +47°C ~ -18°C la modul de racire este un aparat de aer conditionat inteligent din gama anului 2016, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic Crown CDCI-12FO38 este un aparat elegant de culoare alb, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display discret. Aparatul de aer conditionat Crown ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 11771 BTU si de incalzire de 11942 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 28 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 969 W/h la racire si clasa A cu un consum nominal de 1074 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual de energie la modul de racire este de 202 kWh/an iar consumul de sezon anual la modul de incalzire este de 951 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului rotary Rechi cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate.

     Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul Crown este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare a aerului avand un flux inalt de aer dar silentios. Filtrul HEPA lavabil este capabil pentru eliminarea din aer a particulelor pana la 0,3 microni. Asa dimensiune mica are polenul, fumul, parul de animal, praful de mucegai si praful care pluteste in aer. In plus suprafata filtrului este tratata cu Ioni de argint ce inhiba dezvoltarea microorganismelor si bacteriilor pentru a purifica aerul din cameră. Filtrul se curata foarte usor prin spalare cu apa si detergent. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (42, 46, 51) dB.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 5,61 la racire si de 3,82 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Crown, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,61 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,82 KW.

SEER and SCOP | Olimpia Splendid

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

    Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +30°C.

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Crown, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 580 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Iar cu functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire/incalzire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu 1°C pe ora, pana la maximum 2°C in primele doua ore, in functie de modul in care aparatul de aer conditionat este setat sa functioneze: racire/incalzire. Dupa cele 2 ore, temperatura din camera va fi mentinuta contanta timp de 8 ore, urmand ca aparatul de aer conditionat sa se inchida dupa 10 ore de functionare,  obtinandu-se si o economie de energie.

     Auto Curatare interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman. Acest lucru se realizeaza prin functionarea suplimentara a ventilatorului unitatii interioare inca 3 minute dupa oprirea aparatului, astfel apa condensata de pe vaporizator sa fie eliminata.

    Functia de dezumificare cu modul DRY (in acest mod temperatura si debitul de aer sunt controlate automat), isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,2 l/h condens.

     Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.  

     I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Crown face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 66%. Unitatea interioara cantareste 7 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 690 x 283 x 199, iar cea exterioara are o greutate de 28 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 720 x 260 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. 

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aer conditionat Inverter Crown CDCI-12FO38, 12.000 BTU, A+

 

Lasă un comentariu