Soundbar Sony HTRT3 pret si specificatii tehnice

        Soundbarul Sony HTRT3 este un dispozitiv destul de simplu ca aspect, un model ce se doreste a fi un element aditional pentru dispozitivele multimedia, pentru a completa astfel experienta traita adaugand un plus de credibilitate imaginilor transmise prin sunet clar, precis, care sa rezoneze in intreaga camera. Este destul de compact, fiind compus din doua boxe de spate si un subwoofer extern care lucreaza impreuna cu o bara de sunet pe 3 canale pentru a oferi un sunet surround realist. Amplificatorul digital S-Master, asigura cel mai pur sunet de film.

       Puterea totala exprimata de acesta este de-a dreptul impresionanta, cei 600 W oferind un sunet puternic de exceptie de la care nu te intalnesti la dispozitivele de acest tip. Sunt disponibile cinci canale pentru boxe si un subwoofer lucreaza impreuna pentru a oferi un sunet captivant, pe toate frecventele.

       Sistemul de transmisie audio prin bluetooth iti va permite sa extinzi cu usurinta sunetul surround in casa fara sa te mai impiedici de firele lasate in urma. Tehnologia Sound Connect contribuie la unificarea cu usurinta a sistemului audio cu televizorul astfel incat tu sa te bucuri de lipsa cablurilor. De asemenea, subwoofer-ul wireless, gratie dimensiunilor sale reduse si a conectivitatii fara cablu, isi poate gasi locul foarte usor in incapere, conturand impresia acustica printr-un bass amplu si profund.

       Subwooferul principal este destul de usor, se monteaza rapid si iti ofera libertatea de a te bucura de un sunet puternic clar, fara distorsiuni, apropiata de experienta auditiva naturala.

      Reglajul fin al caracteristiclor audio pot fi executata atat cu telecomnda din dotare cat si cu ajutorul unei aplicatii preinstalate pe telefoanele Android si Ios. Aplicatia Samsung Sound Remote poate fi descarcata din Market si contine toate elementele de gestiune sunet pentru o incinta cat mai placuta la tine acasa. Dupa asocierea initiala veti putea gasi rapid dispozitivele dorite, le poti activa si poti reda in streaming muzica.

Soundbar Sony HTRT3, 600W, 5.1, Bluetooth, NFC

      Poti profita de tehnologia bluetooth/NFC pentru a conecta la soundbar si alte dispozitive audio, tablete, laptop sau telefoane mobile, si apoi reda sunetul de pe acesta. Sistemul Surround Sound Expansion largeste pe lateral zona de auditie, astfel incat sunetul este mai realist si pare sa vina dinspre ecran. Acum va puteti bucura de o experienta sonora deosebita, cu efecte sonore cu adevarat captivante.

      Ai posibilitati multiple de conectare dispozitiv cu alte aplicatii mobile de la distanta sau televizoare astfel: prin port USB – Te bucuri de o conexiune stabila pentru smartphone-uri, tablete si stick-uri USB, astfel incat sa poti incarca dispozitivul sau sa redi fisiere MP3, HDMI ARC (Canal de redare audio) va permite sa va conectati la televizor cu un singur cablu, pentru un control mai usor si mai putine cabluri, etc. 

Recomandare:

      Este un sistem audio extraordinar pe care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de buna zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus

 

Soundbar Sony HTRT3, 600W, 5.1, Bluetooth, NFC

Lasă un comentariu