Bicicleta fara pedale Mappy, Eco-Balance, Future Bike pret si specificatii tehnice

     Bicicleta fara pedale Mappy, Eco-Balance, Future Bike de culoare alb este ideala pentru baietii si fete de peste 2 ani, avand un rol important in dezvoltarea mobilitati si a echilibrului. Folosind acest vehicul zilnic ca obiect de joaca copilul se dezvolta si creste armonios ajutand-ul sa se miste mai usor, sa-si cheltuiasca mai multa energie si sa creasca pofta de mancare. In general prima bicicleta la varsta copilariei cred ca este printre putinele jucari care nu se uita mai tarziu. Chiar daca copilul se mareste prima bicicleta nu se arunca, fiind foarte robusta ea este depozitata ori in debara sau intr-o magazie putand sa fie folosita si sa aduca bucurie si la alt copil mic.

     Cu bicicleta Mappy copilul poate sa imprime o miscare uniforma vehicolului folosind propria forta de inaintare punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor cat si ale bratelor. Acest vehicul cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 72,5 x 40 x 46 are o greutate de numai 4 Kg si nu ocupa mult loc. 

     Deplasarea se poate executa in ambele sensuri in functie de dorinta copilului. In plus saua acestui model, are un sistem de reglare pe verticala pentru o pedalare cat mai comoda. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este foarte rezistent fara probleme la greutati corporale de pana la 20 Kg. Copilul care foloseste acest vehicul poate sa aiba o inaltime maxima de 110 cm. Cadrul bicicletei este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din otel, ghidonul si furca fixa din acelasi material iar jantele din (PU) 10” (254 mm) echipate cu roti din PP (plastic cauciucat) dau nastere unui produs extrem de solid. Acest model se deosebeste fata de alte modele clasice prin faptul ca roata vehicolului nu are spite. Daca in urma cu cativa ani, bicicletele cu roti fara spite si fara butuc erau ceva de domeniul SF-ului, iata ca viziunea design-erilor respectivi a devenit realitate si a aparut acest model cu roti tip hubless care este mai robust si mai simplu. Saua bicicletei Mappy este ergonomica si ajustabila pe inaltime cu tija avand diametrul de 20 mm si lungimea 30 cm. Rotile fara butuc sunt din PP (plastic cauciucat) pentru a amortiza socurile transmise ghidonului de denivelari ale terenului.

     Bicicleta se foloseste in felul urmator: Ajustati inaltimea sei si va asiguratii la inceput de un loc de joaca supravegheat.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti prima bicicleta pentru copilul tau acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta fara pedale Mappy, Eco-Balance, Future Bike

 

Lasă un comentariu