Bicicleta fara pedale Mappy, 12″, DUO, 2WAY pret si specificatii tehnice

     Bicicleta fara pedale Mappy, 12″, DUO, 2WAY de culoare verde este ideala pentru baietii si fete de peste 3 ani, avand un rol important in dezvoltarea mobilitati si a echilibrului. Folosind acest vehicul zilnic ca obiect de joaca copilul se dezvolta si creste armonios ajutand-ul sa se miste mai usor, sa-si cheltuiasca mai multa energie si sa creasca pofta de mancare. In general prima bicicleta la varsta copilariei cred ca este printre putinele jucari care nu se uita mai tarziu. Chiar daca copilul se mareste prima bicicleta nu se arunca, fiind foarte robusta ea este depozitata ori in debara sau intr-o magazie putand sa fie folosita si sa aduca bucurie si la alt copil mic.

     Cu bicicleta Mappy, 12″, DUO, 2WAY copilul poate sa imprime o miscare uniforma vehicolului folosind propria forta de inaintare punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor cat si ale bratelor. Acest vehicul cu dimensiunile de: (L, l, H)cm 89 x 41 x 58 are o greutate de numai 3,6 Kg si nu ocupa mult loc. 

     Deplasarea se poate executa in ambele sensuri in functie de dorinta copilului. In plus saua acestui model, are un sistem de reglare pe verticala pentru o pedalare cat mai comoda. Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este foarte rezistent fara probleme la greutati corporale de pana la 20 Kg. Copilul care foloseste acest vehicul poate sa aiba o inaltime maxima de 110 cm. Cadrul curbat al acestei biciclete este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din otel, ghidonul si furca fixa din acelasi material iar jantele din plastic (EVA) 12” (300 mm) echipate cu roti din PP (plastic cauciucat) dau nastere unui produs extrem de solid. Cadrul datorita arhitecturi cale se poate monta in doua moduri: cu partea curbata in jos pentru copiii mai mici si cu partea curbata in sus pentru copiii mai mari. Ghidonul din otel este echipat cu doua manere ergonomice din plastic moale si in partea dreapta a manerului si cu sistem de franare.

     Sistemul de franare mecanic prin cablu de pe ghidon are un mecanism de rezistenta/franare pe sabot la janta de la roata din spate. Bicicleta fiind dotata cu acest sistem clasic de franare poate fi folosita de copiii si pe aleile cu grad de inclinare in panta din parcuri, sau locuri de joaca. Saua bicicletei Mappy este ergonomica si ajustabila pe inaltime cu tija avand diametrul de 20 mm si lungimea 30 cm. Rotile cu butucul din fata/spate din plastic dur sunt de tip tubless pentru a amortiza socurile transmise ghidonului de denivelari ale terenului.

     Bicicleta se foloseste in felul urmator: Ajustati inaltimea sei si va asiguratii la inceput de un loc de joaca supravegheat.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti prima bicicleta pentru copilul tau acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta fara pedale Mappy, 12", DUO, 2WAY

Lasă un comentariu