Aparat de aer conditionat Panasonic XZ12SKE Etherea Silver pret si specificatii tehnice

     Panasonic face diferenta in spatiul in care este instalat fiind unul din cei mai buni in tehnologia aerului conditionat, conferind un plus de hi -tech designului caminului dvs. Sistemele de climatizare Panasonic ofera clientilor sai posibilitati infinite de a se bucura de timpul petrecut acasa sau la birou. Prin apasarea unui singur buton, aparatul de aer conditionat Panasonic XZ12SKE Etherea, raceste sau incalzeste camera rapid, fara a fi nevoie sa ne facem griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie. Acest model face parte din gama 2016 a producatorului japonez Panasonic avand 3 trepte de ventilare cu debit maxim de aer, racire/incalzire (m3/h): 834/858 ce poate functiona in mediu tropical la +43° C. La capitolul design-ul slim de culoare argintiu acest model are si o linie eleganta si moderna.wh_panasonic_new_etherea_2.jpg     Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp. Acest model ofera o eficienta maxima atat la modul racire cat si la modul incalzire. Acesta asigura un consum minim de energie electrica, datorita noului sistem Econavi, care intuieste nivelul de prezenta umana intr-o camera, intensitatea luminii solare, nivelul lor de activitate cu ajutorul unui senzor plasat in partea stanga a unitati interioare si ajusteaza in mod corespunzator puterea de racire a aparatului.wh_panasonic_new_etherea_15.jpg     Aceasta caracteristica ofera economii de energie de pană la 40% pe modul de încalzire, si pană la 30% economii de energie de pe modul de racire. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, avand clasa A+++ la modul racire, cu un consum nom/min/max de 840 (240 – 1100) W/h la racire si clasa A++, cu un consum nom/min/max de 920 (240 – 1600) W/h la incalzire. Consumul anual de energie electrica racire este de 170 kWh/an si la modul incalzire este de 1120 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer conditionat Panasonic cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisa pentru mentinerea temperaturii setate.

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 8,5 la racire si de 4,9 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Panasonic, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 8,5 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,9 KW in cursul unui sezon.

     Pentru a satisface aceasta optiune aparatul de aer condiţionat Panasonic este echipat cu un nou sistem de purificare a aerului, numit Nanoe-G, care utilizează nanotehnologia cu ioni şi radicali pentru a purifica aerul din cameră. Aceasta tehnologie acţionează în mod eficient asupra microorganismelor din aer şi adezive, precum bacterii, virusuri şi mucegai, astfel asigurând un mediu de viaţă curat. Acest filtru are si un puternic efect dezodorizant, absoarbe si descompune: fumul, mirosul de amoniac, substante volatile organice, mirosurile de alimente si mirosurile neplacute. Lumea isi indreapta atentia asupra acestei tehnologii inovatoare care ar putea fi cheia pentru purificarea aerului.wh_panasonic_new_etherea_14_.jpg     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de (19, 27, 39) dB la cele 3 trepte de ventilare.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Controlul automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. 

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R32 cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit maxim de 834 mc/h cu autobaleiere verticala, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 2 l /h condens.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat Panasonic ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile, insa va inregistra un consum suplimentar de energie.

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Pe durata acestei functii, ventilatorul ramane oprit pentru a se evita mirosurile neplacute din timpul curatarii schimbatoarului.

    Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Panasonic, cu temporizator săptămânal cu 6 operații de comutare pe zi sau săptămână, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functie Super Quiet datorita compresorului de ultima generatie si a ventilatorului cu fanta dubla, unitatea interna a aparatului de aer conditionat Panasonic este printre cele mai silentioase aparate, ea emite un zgomot aproape imperceptibil.

     Controlul aparatului se poate face prin telecomanda primita dar si cu ajutorul smartphone-ului. Totusi, pentru controlul PA-AC-WI-FI-1 (optional) este nevoie de un modul M-Smart Wi-Fi care se va instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone, iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat.

     In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute –functie diagnosticare

     Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 919 x 194 x 295, iar cea exterioara are o greutate de 35 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 824 x 299 x 619. Agentul frigorific R-410A, care este utilizat in prezent in aparatele de aer conditionat tip split va fi interzis incepand cu 2025, datorita potentialului sau ridicat de incalzire globala (GWP). Pe acest considerent cei de la Panasonic foloseste un agent frigorific de ultima generatie R32. Agentul frigorific R32 este un freon sintetic, care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei hidroflurocarburi (HFC) nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor. R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului. Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat cel al agentului frigorific R410A. Acest tip de freon trebuie sa fie utilizat numai in sistemele proiectate special pentru R32.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Panasonic XZ12SKE Etherea Silver, Inverter Plus, 12000 BTU/h, R32, Clasa A+++, Econavi, Humidity Control, Wi-Fi Ready

Aparat de aer conditionat Panasonic XZ12SKE Etherea Silver, Inverter Plus, 12000 BTU/h, R32, Clasa A+++, Econavi, Humidity Control, Wi-Fi Ready

Aparat de aer conditionat Panasonic XZ12SKE Etherea Silver, Inverter Plus, 12000 BTU/h, R32, Clasa A+++, Econavi, Humidity Control, Wi-Fi Ready

Lasă un comentariu