Aparat de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T12LCBK pret si specificatii tehnice

      O instalatie de aer condiționat, folosita în toata perioada anului, este benefica pentru persoanele care sufera cu probleme de inima sau alte boli asociate. Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T12LCBK Inverter este un sistem de climatizare ultra-modern, care dispune de numeroase tehnologii pentru o racire/incalzire eficienta si rapida.

      Aparatul iese in evidenta prin design-ul elegant de culoare alb cu finisaje de calitate, acesta fiind potrivit pentru a fi instalat intr-o incapere cu aspect hi-tech. Display-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile necesare, care fac referire la temperatura din camera dar si programul de lucru selectat sa functioneze.

      Aparatul de aer conditionat tip inverter de la Vortex este dotat cu un compresor GMCC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

     Acest sistem ultra-modern si econom are o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 24 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1130 W/h la racire si clasa A+ cu un consum nominal de 1020 W/h la incalzire. Consumul de sezon anual este de 200 kWh/an la racire si de 1014 kWh/an la incalzire.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,13 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vortex, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,13 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.

     Aparatul dispune de tehnologia inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Acest aspect este evidentiat si prin incadrarea acestuia in clasa de eficienta A. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot de pana la 50 dB. Unitatea interna are in dotare un Filtru de Praf care are functia de a colecta particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful adera la suprafata lui. In plus aparatul are si tehnologia de ionizare a aerului (9k – 12k) printr-o simpla apasare de buton „Healthy” combate mucegaiul, bacteriile si aerul devine mai sanatos. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte la un debit maxim de 550 m³/h, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, colectand o cantitate de 1 l/h condens.

     Funcţia Auto Clean de la Vortex previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

     Functia CLEAN poate fi setata in paralel cu functia TIME START, in acest caz, functia TIME START va incepe dupa ce se va termina functia CLEAN.

     Functia STRONG este activata si opereaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a obtine eficienta maxima la racire sau incalzire.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vortex, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 750 x 285 x 200, iar cea exterioara are o greutate de 27,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 720 x 540 x 260. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. Oferta vine insotita si cu kit de instalare facandu-se oricum o economie de cateva sute de lei in functie de model. Kit-ul contine: traseu frigorific de 3 m din teava de cupru cu izolatie termica, furtun evacuare condens, banda de plastic, banda izolatoare si inel de protectie din plastic.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T12LCBK, 12.000BTU/h, clasa racire A++, kit de instalare 3m inclus, alb

Lasă un comentariu