Motopompa apa curata AGT WP 30 HKX cu motor HONDA GP 160 pret si specificatii tehnice

     Motopompele centrifugale pentru ape curate sau murdare pot fi raspunsul potrivit la problemele legate de lipsa serviciilor profesioniste pentru furnizarea apei menajere sau a celei industriale, ele putand acoperi o gama variata de aplicatii, fie acelea destinate utilizarilor casnici ori, mai ales, celor economici care lucreaza in agricultura, constructii sau industrie. Printr-un sistem complet de racorduri si accesorii destinate filtrarii apei se pot obtine avantaje maxime din exploatarea judicioasa a unei astfel de motopompe pentru apa. Pentru multi clienti cu experienta motopompele electrice au reprezentat achizitia optima in trecut insa, in prezent, din cauza caderilor dese a retelelor de tensiune, a lipsei racordari la o sursa de energie electrica, a secetelor prelungite precum si a problemelor majore in exploatare pe care le ridica impuritatile din apa motopompele de suprafata (cu combustibil lichid) sunt fara discutie alegerea cea mai inspirata pe care o poate face orice client bine informat. Motopompele centrifugale autoamorsante cu combustibil lichid pot fi folosite atat pentru apele curate cat si cele murdare si pot avea debite variabile in functie de puterea instalata. Avantajele pe care le reprezinta motopompele de suprafata, pe baza de combustibil lichid, sunt date de usurinta in manipularea lor, ele fiind deosebit de mobile, de sistemul comod de acces in vederea curatirii utilajului precum si de siguranta in exploatare, foarte rar putand sa apara si accidente pe durata utilizarii acestor dispozitive. Consumul de combustibil nu este deloc ridicat, iar greutatea unei astfel de motopompe permite amplasarea sa in cele mai diverse pozitii fara a fi nevoie de personal super-calificat sau de mai multe persoane care sa participe la aceasta operatiune. Ceea ce trebuie totusi de fiecare data respectat cu strictete sunt instructiunile de utilizare ale producatorului precum si regulile specifice de siguranta a muncii. Cei interesati, deopotriva utilizatori casnici sau industriali, pot beneficia de serviciile profesionale ale motopompei pentru apa curata AGT WP 30 HKX cu motor HONDA GP160, care vine cu urmatoarele dotari standard: un cadru metalic tip sanie care are rol de protectie si postament pentru a sustine grupul motor pompa. Grupul motor pompa este racordat la acest cadru metalic prin intermediul a 4 prezoane elastice cu amortizoare din cauciuc care au rolul de a diminua vibratiile motopompei si nivelul de zgomot. Nivelul puteri acustice garantat (cf. cu Norma EC/14/2000) este de 96 dB.
     Motopompa pentru apa curata AGT WP 30 HKX functioneaza pe baza de benzina si ofera un debit maxim refulat de 1000 L/min, sau 60 m3/ora. Foarte important de stiut, in special pentru utilizatorii industriali, este faptul ca inaltimea maxima de pompare poate atinge 32 m (3,2 atm), iar adancimea de absorbtie maxima ajunge pana la 8 m. AGT WP 30 HKX detine tehnologia de autoamorsare, datorita faptului ca are un sistem de clapet etans la sorbul de pe aspiratie. Timpul de amorsare cu o linie de aspiratie de 4,5 metri este de 100 secunde. Motopompa pentru apa curata AGT WP 30 HKX este echipata cu un motor Honda GP160, tip OHV (supapa în cap) cu ax orizontal cu un cilindru in 4 timpi, racit cu aer. Capacitatea cilindrica a motorului este de 163 cmc cu alezajul x cursa de 68 x 45 mm si rata de compresie de 8,5 : 1. Sistemul de ungere este prin barbotaj fortat si sistemul regulator este mecanic centrifugal. Filtrul de aer este de tip dublu (cu element de hartie si element din burete) iar motorul este conform EPA/CARB după standardele SUA de protecție a mediului. Rotația axului prizei de putere este în sensul invers al acelor de ceasornic iar carburatorul este de tip orizontal cu ventil fluture. Corpul cu carcasa spirala este turnat din aliaj de aluminiu, foarte rezistent la uzura. Spirala rigida din aluminiu reduce uzura si astfel prelungeste durata de viata a pompei. Rotorul pompei de forma conica special proiectat este semideschis din fonta cu aliaj din crom, cu posibilitatea compensarii uzurii, cu legatura directa pe arborele motor. Datorita formei speciale rotorul are mare rezistenta la uzura, cu o probabilitate foarte redusa de a se bloca. Iesirea arborelui din corpul pompei este prevazut cu etansare mecanica, frontala. Sistemul de etansare (presetupa), pentru a face fata materialelor foarte abrazive, cum sunt nisipul sau pietrisul este dintr-un material special din carbura de siliciu cu durabilitate indelungata. 

     Motopompa este capabila sa deplaseze un volum maxim de 1000 de litri intr-un minut si poate pompa pana la 132000 de litri cu un singur plin de combustibil. Motorul GP160 este foarte usor de pornit si ofera putere ampla pentru cele mai dure conditii. Capacitatea rezervorului de ulei este de 0,6 l. Uleiul recomandat pentru acest model este ulei cu marca Honda pentru motoare in 4 timpi special conceput pentru a creste durata de viata a motorului. AGT WP 30 HKX are in dotare un sistem de protectie ce protejeaza motorul prin oprirea grupului in cazul in care se detecteaza un nivel foarte scazut de ulei in baia de ulei. Motopompa AGT WP 30 HKX, are un diametru de refulare/aspiratie de 3″ (3 x 25,4 mm) si permite un diametru maxim pentru impuritati (granulometria) de 7 mm. Temperatura apei livrate de motopompa nu trebue sa depaseasca temperatura de 50°C. Puterea totala a motorului este de 5,5 CP (4,04 kW) si turatia nominala de 3600 rpm. Sistemul de aprindere este prin magnetou electric iar sistemul de pornire este prin demaror cu sfoară, putandu-se astfel face economii insemnate de combustibil, carburantul folosit este benzina fara plumb avand un consum la sarcina de 75% din puterea motorului de 1,4 l / h. Sistemul de aprindere este electronic cu tensiune inalta de 10 kV, fara ruptor. Rezervorul de carburant al motopompei AGT WP 30 HKX este de 3,1 l cu o autonomie de functionare de 2,2 h. Dimensiuni (L x l x h) mm sunt: 515 x 380 x 440, iar greutatea motopompei impreuna cu sasiul este de doar 26 Kg. In plus oferta vine insotita si de kit de livrare ce consta din urmatoarele articole: Sorb din plastic cu sita pentru motopompa AGT WP 30 HKX, cheie pentru bujii, 3 coliere prindere furtun 3″, stuturi aspiratie si refulare din aluminiu pentru furtun de 3″, garnituri stut, manual de utilizare si intretinere motopompa AGT WP 30 HKX. 

     Aplicatii pentru folosirea acestui model: Ideala in constructii pentru lucrari grele cum ar fi: drenajul foselor din santier, a santurilor de cable si a pivnitelor inundate. Este o pompa de presiune pe care o puteti folosi la sisteme de irigatie cu aspersoare sau prin picurare. Orice alte activitati unde este necesara vehicularea sau transvazarea diferitelor ape curate in cele mai variate scopuri.

Recomandare:

     Motopompa AGT WP 30 HKX este una dintre cele mai bune (in opinia mea)  motopompe de 3″ de ape curate existente pe piata la aceasta data. Calitatea si fiabilitatea nu poate fi pusa la indoiala. De ce sa cumparam o alta motopompa mai ieftina si de proasta calitate (chinazarie) cand putem achizitiona la cel mai bun pret o motopompa AGT WP 30 HKX: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Lasă un comentariu