Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU pret specificatii tehnice

     Cele mai moderne aparate de aer conditionat existente pe piata poseda filtre puternice care imbunatatesc procesul de retinere a prafului si ajuta la o mai buna retinere a bacteriilor si a polenului. Un astfel de sistem poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Modelul Samsung AR09MSFHBWKNEU face parte din aceasta categorie.

    Acest sistem ultra-modern cu design-ul triunghiular imbunatateste performanta aparatului, facand aerul rece sa circule prin casa mai repede. Aparatul de culoare alb cu finisajul Crystal Gloss și design-ul curbat are telecomanda si ecran de tip LCD. Aparatul fiind dotat cu tehnologii avansate, are o capacitate de racire/incalzire de 9000 BTU fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 25 mp. Aparatul de aer conditionat tip inverter de la Samsung este dotat cu un compresor Twin BDLC Digital Inverter 8-Pole care utilizeaza la stator un magnet puternic din neodymium cu 8 infasurari magnetice. Motorul de 8 electromagneti in loc de 4, genereaza mai putine fluctuatii ale cuplului, astfel incat este necesara, mai putina energie. In timpul functionarii la sarcina partiala (15-45 Hz), eficienta acestui motor al compresorului creste considerabil in raport cu motoarele cu 4 infasurari existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nominal 670 W/h la racire si clasa A+ cu un consum nominal de 860 W/h la incalzire. Consum de sezon anual de energie electrică răcire, este de 143 kWh/an, iar consumul de energie electrica incalzire este de 811 kWh/an

    In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Samsung, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.     Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Aparatul dispune de tehnologia inverter, ce poate mentine temperatura dorita fara a se opri si a porni in mod frecvent, pentru a consuma mai putina energie. Invertorul digital va ajuta sa pastrati confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. In plus acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot ultra silentios de 16 si un zgomot secvential de 21 / 30 / 34 / 38 dB.

     Acţiunea sistemului său de filtrare format din 3 filtre Full HD 60 de mare densitate cu indicator curatare filtru, elimina: praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii tip ( Influenza A si Corona). Sistemul este alcatuit mai intai dintr-un filtru HD si apoi un filtru, unde datorita structurii unice a stratului antibacterian aerul este curat şi fără particule ce vă pot îmbolnăvi.

     Aparatul de aer conditionat de la Samsung continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat. Compresorul unitatii externe rezista la fuctuatiile de tensiune ale retelei electrice pe o plaje de la 80 de volti pana la maxim 450 de volti fara sa afecteze aparatul. Iar schimbatorul unitati externe este tratat cu un strat anticorosiv, permitand ca aparatul sa fie montat in medii marine cu umiditate si salinitate crescuta.Megbízható teljesítmény     Modul Single User al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza mai putin din capacitatea compresorului, reducand consumul de energie. Prin urmare, il puteti utiliza atunci cand sunteti singur, chiar si in timpul unei zile calduroase, fara a va face griji pentru factura la electricitate. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 5 trepte cu un debit maxim 534 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia turbo echipamentul functioneaza la viteza maxima in modul turbo pentru a atinge rapid temperatura setata.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1 l/h condens.

     Functia Auto Curatare  prin aceasta functie schimbatorul de caldura este mentinut uscat. Principalele cauze ale mirosului neplacut in aerul conditionat sunt, mucegaiul si bacteriile care se dezvolta in schimbatorul de caldura. Atunci cand schimbatorul este umed, uscarea se face automat printr-un senzor numai prin ventilare.

     Cu functia Fast Cool aparatul de aer conditionat Samsung incepe sa raceasca aerul folosind modul puternic Fast Cool, astfel incat sa ajunga rapid la temperatura dorita. Apoi, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a mentine climatul deja instalat. Prin urmare, nu va va fi frig si nu veti fi nevoita sa schimbati manual setarile sau sa inchideti si sa deschideti din nou aparatul de aer conditionat.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Samsung, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Functia Power Saver este controlata de un microprocesor ce este prezent in interiorul aparatului. Power Saver detecteaza temperatura camerei si controleaza in acelasi timp si fluxul de aer. Aceasta aliniere ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate.

     Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Samsung face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 0,5 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 80%.

     Unitatea interioara cantareste 8,2 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 820 x 227 x 285, iar cea exterioara are o greutate de 27,6 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 720 x 265 x 548. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 A si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFHBWKNEU, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Afisare temperatura interioara, Alb

Lasă un comentariu