Televizor LED Star-Light 39DM5500 – review si pareri personale

         Star-Light 39DM5500 face parte din noua generatie de televizoare, un model lansat chiar anul acesta, dotat cu tehnologii de ultim moment care vor personaliza in mod placut atmosfera de la tine acasa, oferind o paleta magica de culori, pe un ecran generos de 98 cm. Dupa achizitionearea acestuia, toata responsabilitatea ta ramane sa iti aduci prietenii/familia in jurul sau si sa petreci clipe relaxante urmarind filmele si emisiunile preferate.

        Designul este foarte minutios lucrat, si aici vorbim de materiale de calitate care sunt imbinate astfel incat in timp sa reziste foarte bine, sa nu dea impresia de ieftin conferand casei tale un aer de modern si frumos. Forma Slim al aparatului multimedia iti va da posibilitatea sa il plasezi pe orice suprafata, cele doua picioruse de sustinere din punctele intermediare de la colturi fiind pilonul care ii vor oferi stabilitate buna indiferent de suprafata. Ecranul este invaluit de o rama de culoare negru mat, rama care ocupa un spatiu minim din aria ecranului.

      Ecranul de 98 cm HD ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 5000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 250 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. 

      Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 8 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

       Televizorul Star-Light 39DM5500 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 80 W. 

      Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Odata ce il primesti, televizorul poate fi instalat fie in zona peretelui, in acest caz nemaifiind nevoie de piciorusele de sustinere sau normal, lucru care impune fixarea celor doua picioruse de sustinere.

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Garantia oferita de producator este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor LED Star-Light, 98 cm, 39DM5500, HD Ready

Lasă un comentariu