Televizor Smart Star-Light 55DM5500 – REVIEW SI RECOMANDARI

        Pentru o camera de suprafata mare cei 140 de cm cat masoara diagonala televizorului Smart LED Star-Light 55DM5500 pot fi de mare ajutor in cazul in care doresti sa pastrezi o distanta cat mai mare fata de ecran pentru a proteja vederea, dar in acelasi doresti sa distingi cu usurinta imaginile transmise de acesta. Cei de la StarLight reusesc inca o data sa puna pe harta produselor de exceptie, un televizor ultraslim, de mari dimensiuni, care beneficiaza si de functie Smart.

        Cum e mare lucru in zilele acestea sa fi conectat la tot ceea ce misca in zona internetului, poti face asta acum rapid stand la televizor, deoarece noul televizor LED Star-Light 55DM5500 este dotat cu o interfata Smart proprie, locatie unde gasesti aplicatii pentru navigare online, pentru e-mail, retele sociale sau streaming video online. Totul se face mai rapid decat ti-ai imagina, transferul din zona televizor in zona Smart Tv fiind aproape instant.

        Designul este unul la fel de laudat, mai ales ca acesta este unul subtire, iar ramele nu ocupa mult din spatiul disponibil pentru ecran. Astfel intreaga atentie a celor care il vor privi va fi mereu focusata asupra actiunii si a informatiilor transmise.

       Display-ul de foarte buna calitate suporta rezolutii UHD cu un numar de pixeli de 3840 x 2160. Imaginile sunt apropiate de perfectiune, aproape ca cele din realitate, clare si bine conturate la nivel de culoare, contrast si luminozitate. Binenteles acolo unde este necesar se pot face si ajustari din telecomanda. Pentru acest model avem un contrast dinamic de 4000:1, o luminozitate de 250 cd/m2, si un timp de raspuns de 6.5 ms. Timpul de raspuns joaca un rol important atunci cand vine vorba de filme de actiune sau evenimente din sport, reusind sa transmita un numar mai mare de cadre intr-un timp mai scurt. Cu cat mai mic cu atat mai bine, 6.5 ms fiind o valoare destul de buna pentru ceea ce cautam.

       Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Picture enhancements anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor penru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Astfel de oriunde vei privi televizorul vei putea surprinde imaginile la adevarata lor calitate, unghi de vizualizare larg de 176 grade.

      Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 8 W).

      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv.

      Pe partea de conectivitate, televizorul Star-Light 55DM5500 are disponibile 3 porturi HDMI, intrare pentru calculator, intrare USB 2.0, SCART, slot CI+, etc. Televizorul are si functie de teletext, control parental care limiteaza accesul la anumite programe si functie sleep care anuleaza functionarea acestuia la un interval de timp stabilit de utilizator. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Televizor Smart LED Star-Light, 140 cm, 55DM5500, 4K Ultra HD

Lasă un comentariu