Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC + Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S pret si specificatii tehnice

     Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC cu un volum de 71 de litri si clasa energetica de tip A, are un design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate, pret convenabil. Design-ul este potrivit pentru un produs de ultima generatie.

     Panoul de comanda prezinta doua butoane rotative care indeplinesc functiile de : selector de programe si termostat setare temperatura. Cu afișaj electronic LED, ce va arata atat timpul setat cat si temperatura sau functia selectata interfața cuptorului este prietenoasă pentru orice utilizator. Timer-ul va avertiza asupra timpului rămas pentru preparare, în timp ce alte informații referitoare la temperatură și funcții vor ajuta utilizatorul să controleze exact procesul de preparare. Acest model cu dimensiunile:(I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 55  este un castig pentru bucataria noastra, pentru sanatate pentru confortul nostru datorita tehnologiei cu care este realizat. Pe langa acestea aveti la dispozitie 12 functii speciale pentru a putea pregati o varietate mare de produse la o familie numeroasa fara un efort prea mare. Consumul energetic pe care acest cuptor il are nu este mare, la un volum de 71 litri consuma 0,88Kw/h la o temperatura in cuptor de 240 grade celsius. Aparatul pe langa rezistenta de coacere inferioara detine o rezistenta de coacere superioara (grill) si o rezistenta inelara amplasata in jurul ventilatorului ce contribuie la rumenirea produselor alimentare.

     Cuptorul produce o racire tangentiala atat a carcasei aparatului a geamului dublu cat si a componentelor electronice. Racirea este facuta cu ajutorul unui ventilator de racire care nu se vede. Materialul din care este construita carcasa este din inox de culoare negru antracit dand o dinstinctie deosebita bucatariei dumneavoastra.

     Dupa terminarea ciclului de coacere si racire curatarea aparatului se face cu ajutorul unui Sistem de curatare catalitic ce asigura curatarea rapida a cuptorului printr-un panou absorbant, care atrage automat grasimea si vaporii rezultati în urma gatirii. Cuptorul avand un spatiu incapator de 71 de litri cu 5 nivele permite prepararea a doua sau chiar 3 feluri de mancare in acelasi timp, necesar pentru o familie numeroasa. Cuptorul se remarcă, în primul rând, prin dispozitivul Eco Fan. Acesta asigură circulația căldurii în tot cuptorul, astfel încât preparatele să se coacă uniform și într-un timp rezonabil. Timerul mecanic este presetat de fiecare data cand il utilizati pentru a anunta atunci cand mancarea este gata,  iar ventilatorul mentine componentele cuptorului reci pentru a nu exista posibilitatea ca cineva sa se friga atunci cand scoate alimentele din aparat. Functia grill faciliteaza prepararea alimentelor tip gratar pentru un stil de viata sanatos, prin intermediul arzatorului pozitionat in partea sa superioara. Opțiunile pentru pregătirea grătarului sunt gătirea prin convecție de aer saugrill pe o suprafață mică. O altă funcție utilă disponibilă este cea de decongelare. Astfel, timpul de gătire scade considerabil.

     Functia 3D activeaza simultan toate cele 3 elemente de incalzire, superior, inferior si inelar, oferind cel mai rapid mod de a obtine preparate perfect rumenite.     Functia Pizza iti ofera programul pentru o pizza crocanta sau o portie de bruschete. Functia Warm Keeping va incalzi si pastra la temperatura constanta orice preparat. Ca accesorii cuptorul are 2 tavi de coacere si un gratar de sarma.

     Pachetul promotional Arctic, alcatuit din cuptorul AROIM24500BC si plita ARSGN64121S cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala. Plita incorporabila Arctic este de culoare negru antracit, avand dimensiunile standard: (IxLxA) cm de 9,8 x 58 x 51 cm si o greutate de 10,8 Kg. Butoanele de control rotative sunt situate lateral dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din sticla vitroceramica cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 4 gratare din otel emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 7,9 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare semi-rapide cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare tip WoK, avand o putere de 3,3 kW. In plus acest model dispune de tehnologia Eco Fast unde arzatoarele au un inel suplimentar de ardere permitand atat o gatire rapida cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni. Aceasta tehnologie genereaza: Economie de timp si gatire rapida/optima. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta, avand un cuptor incorporabil la pachet cu plita, este accesibil ca pret si dotat, cu destule functii de gatit:  Verifica oferte pret

        Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, Negru

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, Negru

Lasă un comentariu