Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 pret si specificatii tehnice

        Tefal Bread of the World PF6118 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de facut paine performanta dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata disponibila la un pret foarte bun. Cu masina de facut paine Tefal Bread of the World PF6118 veti putea retrai cel mai intens gust al painii de calitate din copilarie sau vacantele petrecute la bunici in care painea se servea traditional de la cuptor. Senzatia este unica in special atunci cand painea este aproape gata, iar mirosul painii si al graului pluteste in aer. Vei adora cu siguranta mirosul de paine proaspata abia scoasa din cuptor iar cu timpul facutul painii de casa va deveni un obicei in fiecare zi.

Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118, 1600 W, 1500 g, 19 programe, Negru

      Tefal Bread of the World PF6118 are 19 programe ce pot fi selectate din meniul panoului de control. Tot din panoul de control puteti selecta si gradul de rumenire in functie de preferinte, timpul de coacere dar si cantitatea de aluat care a fost introdusa in interiorul masinii.

      Indicatorul pentru incrediente va spune exact cand acestea trebuiesc adaugate. Capacitatea maxima a masinii de paine este de 1.5 Kg astfel ca aveti posibilitatea de a alege intre 3 variante: paine de 1.5 Kg, 1 Kg sau paine de 750 grame.

Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118, 1600 W, 1500 g, 19 programe, Negru

      De asemenea in cutia masinii vei gasi si un manual cu retete si modul de preparare al fiecarei retete de paine in detaliu explicat. Acesoriile incluse sunt urmatoarele: 4 tavite, 2 pentru gahete si alte doua tavite plate, cutit, pensula, cana de masurat lingura si carlig. Este o masina de facut paine excelenta pentru uz casnic, usor de utilizat si pot spune ca face o paine de nota 10.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca va doriti sa savurati cea mai buna paine, masina de facut paine avand cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

          Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de pana la 40% pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118, 1600 W, 1500 g, 19 programe, Negru

Lasă un comentariu