Televizor LED Curbat Smart Samsung 65KU6172 pret si specificatii tehnice

       Desi pentru unii poate fi considerat un televizor foarte mare, in cazul in care ai o casa spatioasa, vei gasi suficiente motive sa spui ca televizorul LED Curbat Smart Samsung 65KU6172 este alegerea perfecta. Forma ecranului usor curbata spre interior mai tempereaza un pic din dimensiunea ecranului care masoara aproape 163 cm, acesta fiind de asemenea un element de design care va atrage de fiecare data privirea celor care il urmaresc spre zona centrala, acolo unde are loc toata actiunea. Zona de interfata smart este asemenea unui Smart Hub definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc.

       Televizorul Samsung 65KU6172 vine dotat cu un ecran generos cu o diagonala de 163 cm care suporta rezolutii UHD. Clipurile 4K și imaginile la rezoluție mare se văd sublim dar din pacate nu sunt suficiente materiale la rezoluție 4K nativa și trebuie sa te bazezi pe upscaling-ul facut de televizor, destul de bun. La orice film te-ai uita pe Samsung 40KU6172 este ca si cum l-ai vedea din nou, descoperi detalii care ti-au scapat, unghiuri noi, culorile sunt excelente. Ecranul cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii imagini foarte clare apropiate de cele din realitate.

        Imaginile prind viata cu tehnologia Auto Depth Enhancer de la Samsung. Televizorul aplica diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diversele zone si obiecte de pe ecran, pentru a oferi imagini de o mai mare profunzime.Televizorul revolutionar cu ecran curbat  de la Samsung va transpune intr-o noua lume a vizionarilor captivante si va face sa va simtiti in mijlocul actiunii, datorita curburii optimizate in functie de dimensiunea ecranului, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.

        Sunetul este un alt element care reuseste sa impresioneze. Nu e nevoie sa il ridici la maxim pentru a avea parte de un sunet puternic dar si in cazul urcarii in volum, acesta isi pastreaza consistenta si claritatea. Inaltele se aud bine in rezonanta, la fel si bass-ul experienta fiind una pe cat se poate de interesanta.. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 specific pentru sistemele de tip home cinema. Sistemul de operare este cel clasic, Tizen, care se aplica la toate televizoarele din gama Samsung.

       Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

        Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare. Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, te vei putea bucura de continutul preferat direct pe televizor.

        O noutate pentru sistemul de operare propru reprezinta si aplicatia educationala Samsung EduPedia, unde vei gasi materiale educative, carti, manuale pentru tinerii scolari, liceeni sau din domenii mai complexe de studiu. Poti acum accesa materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului din confortul propriei tale case.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65KU6172, 4K Ultra HD

      

Lasă un comentariu