Televizor LED Star-Light 32DM3500 performante excelente la un pret accesibil

       Televizorul LED Star-Light 32DM3500 este un produs romanesc de foarte buna calitate, ideal pentru oricine doreste sa achizitioneze in viitorul apropiat un dispozitiv multimedia care sa furnizeze experiente si imagini aproape de standardul perfect la o rezolutie Full HD. Constructia slim il va face pe acesta sa fie integrat perfect oriunde in casa ta, fara a pune probleme din punct de vedere al designului. Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit iar ramele care ocupa o suprafata mica din spatiul ecranului maresc punctul de interes spre ecranul generos de 80 cm.

      Star-Light 32DM3500 este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor, si beneficiaza de un ecran LED Full HD care suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ de 1000:1 si o luminozitate de 200 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 8.5 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. 

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 16 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

        Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu doua porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

       Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Consumul energetic raportat in decursul functionarii nu va influenta foarte mult factura de curent, acesta avand o putere consumata de numai 55 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD Ready

      

Lasă un comentariu