Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design pret si specificatii tehnice

     Modelul Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design este un aparat de aer conditionat foarte bun capabil sa faca indiferent de anotimp o atmosfera placuta in casa ta. Acest model este dotat cu un compresor tip Inverter. In comparatie cu un compresor traditional, aceast tip de compresor va ofera un confortul optim si in acelasi timp va reduce costurile energetice cu 30%. De asemenea acest tip de compresor asigura functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la maxim -15 grade, facand posibila utilizarea aparatului si pentru incalzirea locuintei in anotimpul rece. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 22 la 38 dB la cele 3 trepte de ventilare.

      Vivax se recomanda ca un sistem de climatizare modern, si econom de culoare alba atat unitatea interioara cat si cea exterioara. Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, o capacitate de racire de 9000 BTU si de incalzire de 10000 BTU, perfect atat pentru locuinta cat si intr-un spatiu de birouri de dimensiuni mai mici de pana la 20 mp.

     Display-ul sau discret, de tip LCD, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura din camera dar si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare. La capitolul consum, Vivax se incadreaza in clasa energetica A++ la racire cu un consum mediu de 879 W/h si clasa de consum A+ la incalzire, cu un consum mediu de 887 W/h. Consumul anual de sezon la modul racire este de 149 kWh/an iar consumul anual de sezon la modul incalzire este de 840 kWh/an

      In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vivax, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.

     Instalatia de filtrare aer include filtre pentru praf si polen dar si filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.  Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem functioneaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.Principiul functionare pompa de caldura

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere cu un debit maxim de 430 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. Iar cu functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire/incalzire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

      Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functia Mute elimina sunetele de confirmare de pe displey-ul digital, aparatul devenind silentios.

      Functia de memorare a pozitiei flapsului: La repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca la ultima setare.

     Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere colectand 1 l/h de condens.

      Auto Clean: Aceasta functie se face automat si ajuta la distrugerea bacteriilor, aerul devinind proaspat si curat.

      Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerantAtunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare ” CE ” si se va opri in mod automat.

     Modul Eco este aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

      Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Vivax face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%. Unitatea interioara cantareste 6,3 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 715 x 250 x 188, iar cea exterioara are o greutate de 25,2 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 300 x 555. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

       Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI Z-Design, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Cold Catalyst, filtru Anti-Praf, 1W Standby