Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH cu comenzi electronice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea argintiu si materialul din inox sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Panoul de comanda digital pozitionat afara pe usa, este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic si afisaj digital al temperaturi, avand butoane cu actionare touch-control ce controleaza toate functiile aparatului. Elemente de comanda contin: Afisare temp. in congelator, Afisare temp. in frigider, Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pt. sectiune congelator, Semnal avertizare usa deschisa. Aparatul are doua usi reversibile cu maner vertical cu deschidere spre dreapta. Interiorul aparatului este placat cu o suprafata speciala cu ioni de argint care previne formarea de mucegai si bacterii. De acum, cu tehnologia Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a pastra si proteja cumparaturile va fi frigiderul. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire Total No Frost atat a frigiderului cat si a congelatorului.
 

      Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer uscat are un volum net generos pe frigider de 235 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Acest model are tehnologia No Frost de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Datorita sistemului No Frost si a ventilator din dotare, pozitionat pe peretele posterior al frigiderului sistemul permite o circulare omogena a aerului rece care fiind lipsit de umiditate evita formarea ghetii, pentru o pastrare perfecta a alimentelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului, de asemenea circulatia separate a debitului de aer impiedica contaminarea cu mirosuri intre frigider si congelator. Hotpoint cu un singur compresor si 2 circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Tehnologia Air Technology impreuna cu High Definition, racirea la inalta definitie, cu care este dotat acest model nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si o atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. In plus tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) păstrează prospetimea alimentelor din prima zi până la a 9-a zi, prevenind formarea bacteriilor cu până la 90% si a mirosurilor neplăcute cu până la 70%. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In plus frigiderul are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. In partea inferioara a combinei Hotpoint se afla compartimentul mare etans Ultra Frech Crisper unde sertarul este dotat cu filtru de etilena si regulator de umiditate unde alimentele isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele delicate de fructe si legume.      Tot in aceasta zona jos, se afla si compartimentul specializat 3 in 1 Zone fiind un sertar cu trei functii pentru a pastra fiecare tip de produs alimentar intr-o stare perfecta si pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor. Acest sertar asigura conditiile ideale pentru pastrarea alimentelor perisabile precum carnea, pestele proaspat sau lactate. Solutia perfecta pentru cei care vor sa pastreze carnea cruda pentru cateva zile inainte de a o gati, fara a mai necesita congelarea. In plus, poti folosi acest compartiment pentru a decongela alimentele, aceasta fiind metoda optima de decongelare, recomandata de specialisti.

    Temperatura in compartimentul frigider este de +5°C. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical este echipata cu 5 suporturi fixe 3 mici si 2 mari etanse pentru o compartimentare specializata in depozitarea a variate produse alimentare. Aparatul are iluminare Dual LED Leigh ce asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Pentru a regla temperatura Hotpoint are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat. Datorita tehnologiei Total No Frost w/Multipower Invertor aparatul Hotpoint la fiecare deschidere a usi de acces asigura cea mai buna recuperare a temperaturii si mentine, de asemenea, controlul temperaturii constante. Capacitatea maxima net de 340 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 235 litri si congelator cu un spatiu total de 105 litri.
     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare si o tava pentru cuburi de gheata de tip Easy Ice 2011. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Hotpoint avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Pe partea de functii si tehnologie Hotpoint detine: Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -18°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. Datorita puteri compresorului din dotare aparatul congelează alimentele de 2 ori mai rapid, chiar si cele abia gatite, de la +70°C scazand la -18°C. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 24 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Substantele neplacute din alimente si mirosurile intense sunt absorbite in plus de un filtru de carbon activ, iar aerul ramane curat si proaspat, fara inlocuirea filtrului pe toata durata de functionare a aparatului. Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Acest model detinator al simbolului Ecotech are o eficienta energetica ridicata, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Hotpoint este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 273 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 748 Wh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Hotpoin Ariston presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Sistemul de ventilatie al compresorului se realizeaza prin fantele de aerisire de pe plina aparatului. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 186 x 60 x 72 si o greutate de 78 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH, Full No Frost, 340 l, Clasa A++, H 189, Inox

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH, Full No Frost, 340 l, Clasa A++, H 189, Inox

Lasă un comentariu