Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat vase partial incorporabila Hotpoint LTB6B019C este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control electronic dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă, iar panoul de control mecanic fiind plasat sus pe usa. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane si semnalizari cu LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si etapa spalarii la jumatate din capacitatea maxima a masini. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata 3, 6, 9 ore cu afisare timp ramas.

       Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) cm 82 x 59,5 x 57 cm si o greutate de 33,5 Kg, se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 13 (seturi) se adreseaza familiilor de 4-5 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care cosul de tacamuri este glisant, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

     Sistemul electronic de control al balansului va funtiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 44 dB). Acest model dotat cu Water Detector, recunoaste nivelul de apa. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru incarcaturi la jumatate, sau incarcaturi partiale, economisind apa si energie. Pentru ca aparatul urmeaza a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii si programe nu doar eficiente, ci și economice.

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 2 nivele de temperaturi de spalare. Vei gasi astfel un program bio/eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 70°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus) si o spalare normala. Programul scurt Express, de doar 40 de minute, ce foloseste 9 litri de apa si energie de 0,95 kWh. Acest program nu are ciclu de uscare. Programul prespalare care poate fi folosit ca o prespalare sau inmuiere. Programul dureaza 10 minute, si nu ce incalzeste apa, deci consuma 0,01kW/h. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau). In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Water Stop care blocheaza imediat intrarea apei in masina inchizand robinetul, iar masina se va opri.  

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, cele 2 nivele de temperatură, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum extrem de redus de curent electric.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 1,04 kWh, iar cel de apă este de 11 litri. Consumul anual este de 295 kWh iar cel de apa este de 3080 de litri. In acelas timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 30%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 49 dB

Recomandare:

     Primesti garantie la 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

Lasă un comentariu