Cuptor Electric Star-Light CEC-3515 pret si specificatii tehnice

       Cu un design aproape identic cu al unui cuptor cu microunde, Star-Light CEC-3515 reuseste sa impresioneze in bucatarie mai mult de atat, fiind un veritabil cuptor pe care il vei putea folosi sa gatesti diverse sortimente de alimente. 

     Star-Light CEC-3515 are un design extrem de placut, acesta fiind construit din materiale de calitate cu insertii din inox care vor face ca acesta sa fie remarcat imediat in bucataria ta. Usa de acces la interior este prevazuta cu un geam termoizolant care face o priza buna la inchidere pentru un control bun al temperaturii la interior si un consum de energie electrica limitat. 

      Panoul de comanda este unul cu actionare mecanica si este format din 3 butoane, unul de selectie temperatura, timer si program de functionare. 

      Cu un volum de pana la 35 litri, ai la dispozitie o zona de gatit suficient de mare la interior pentru a pune in practica tot felul de retete. Exista un gratar de partitionare pe doua nivele care poate fi eliminat in cazul in care ai nevoie de un spatiu mult mai mare. 

  Din meniul programabil vei putea selecta pana la 6 programe distincte pentru a gati cele mai delicioase retete pentru cei dragi. Capacitatea mare si functiile de rumenire sau coacere diversificata, il fac pe acesta sa fie oricand o alegere de luat in seama pentru orice gospodina. Temperatura de lucru poate fi modificata treptat in una din cele 4 trepte disponibile folosind un selector de comanda. Temperatura maxima la interior va atinge valoarea de 230 de grade in doar cateva minute.

      Principalele functii disponibile pentru acest model sunt:

– functie grill – perfect pentru a pregati friptura
– functie timer – monitorizeaza timpul de pregatire al retetei
– oprire automata – se opreste automat in cazul in care nu mai este folosit o perioada de timp mai indelungata
– semnal acustic – odata ce timpul a expirat, vei fi avertizat acustic ca poti servi masa.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Cuptor Electric Star-Light CEC-3515, 1500W, 230 de grade, 35L, Convectie, Timer, Grill, Alb

 

Lasă un comentariu