Side by side Daewoo MFRS-T30H3 pret si specificatii tehnice

     Side by side Daewoo MFRS-T30H3 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch control pozitiona in afara aparatului pe usa, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa.
     Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu un singur compresor de mare capacitate. Compartimentul de refrigerare si cel de congelare sunt una langa alta, pe verticala, complet separate, avand fiecare propriile usi de acces. Compartimentul de refrigerare este dotat cu 2 usi pe verticala pentru expunere cat mai mica cu mediul exterior la deschiderea usi frigiderului, ce genereaza importante economii de energie electrica. Aceste doua zone ale frigiderului fiind tehnologic complet separate se poate pastra doua zone de temperatura si grad de umiditate diferentiat si specializat zonei de refrigerare respective. Combina are avantajul usilor de acces inguste, care nu incomodeaza mult cand sunt deschise. Aparatul are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si a congelatorului. Daewoo MFRS-T30H3 cu un singur compresor puternic este prevazut cu o electrovalva, ce permite funcţionarea independentă a frigiderului şi a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica Daewoo avand sistemul de racire No Frost, umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor extrage caldura din zona de refrigerare/congelare si se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Daewoo este obtinut prin sistemul Eco Cooling unde termostatul comutat în această poziţie va selecta automat temperatura ideală de păstrare a alimentelor cu un consum minim de energie electrică.
     Acest model cu tehnologie de racire No Frost/Eco Cooling dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditate controlata, are un volum net generos pe frigider diferentiat de 449 l precum si compartimentul separat pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia in zona de sus de refrigerare.
     Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a combinei cu propria usa de acces se afla compartimentul Fresch Plus Box etans cu 3 sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese.      Cele 2 usi ale frigiderului cu maner integrat orizontal cu sistem de deschidere spre dreapta sunt echipata cu 6 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: La usa de sus a frigiderului sunt 4 rafturi fixe pentru depozitarea de branzeturii sau produse din lapte, dozatoare de bauturi racoritoare sau sticle cu inaltime peste medie. La usa de jos a frigiderului sunt 2 rafturi fixe pentru depozitarea de sticle cu inaltime medie si peste medie. In plus aparatul are in dotare pe usa de sus dreapta un Homebar Push-Pull unde la o simpla apasare de buton se deschide minibarul pentru a avea acces facil la bauturile depozitate, fara a mai deschide asa frigiderului. Astfel, economisim energie si ne va fi mai usor sa luam bautura preferata. Usa, care se deschide cu o singura atingere, serveste si drept raft de pe care sa putem turna in pahar o bautura acidulata.

     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

      Aparatul are iluminare Eco Led premium cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Daewoo are la interiorul aparatului 3 termostate cu reglare electronica independenta.
     Capacitatea maxima net de 780 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 449 litri si congelator cu un spatiu total de 331 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga a combinei avand 3 compartimente tip sertar pe sine etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. In acest corp deasupra zonei de congelare se afla zona de inghet care are 3 rafturi realizate din sticla termorezistenta, unde 2 din 3 rafturi poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Puterea de congelare a aparatului este de 18 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului cu maner vertical integrat cu deschidere spre stanga are 5 rafturi fixe pentru depozitarea de produse cu termen lung de pastrare. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate.

     Daewoo avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 14 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Daewoo: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent.  Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Daewoo avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Daewoo are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing se protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. 
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Daewoo este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 430 kWh/an,si un consum zilnic de energie de 1,2 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Daewoo presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. In plus, tehnologia Cycle Balancing ajuta si mai mult la reducerea nivelului de zgomot. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 179 x 95,4 x 89,3 si o greutate de 142 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side Daewoo MFRS-T30H3, 780 l, Clasa A+, No Frost, H 179 cm, White

Lasă un comentariu