Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800 pret si specificatii tehnice

     Alergatul pe banda tehnic este o alternativa foarte buna fata de alergatul in aer liber, mai ales pe timp nefavorabil. Cu un astfel de aparat poti face miscare in confortul propriei locuinte, pe terasa sau in curte, fara a-ti face griji legate de accidentele datorate suprafetei denivelate de afara sau de siguranta personala in cazul in care, spre exemplu, iti place sa alergi seara sau noaptea. Alergatul in general imbunatateste sanatatea inimii si a sistemului cardiovascular; reduce tensiunea arteriala, creste debitul de sange pompat la fiecare bataie a inimii, scade gradul de vascozitate al sangelui, creste numarul de celule rosii, transportoare de oxigen si intareste muschiul inimii, in sine. Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800 pe care o prezint este un aparat de fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a va scapa de kilograme in plus. Pentru inceput ca introducere am sa prezint un tabel orientativ pe grupe de varsta valabil pentru ambele sexe. Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa (mens sana in corpore sano) miscarea trebuie combinata si cu un stil de viata sanatos dublat si de o dieta sanatoasa. 

     Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800 cu dimensiunile pliabile de: (L, l, H)cm 125 x 67 x 50 este usoara cu o greutate de numai 35 kg, ocupa putin spatiu, putand sa fie foarte usor depozitata in debara. Acest model ansamblat are dimensiunile de: (L, l, H)cm 135 x 67 x 124 cu suprafata de alergare de (L x l)cm 110 x 33. Aparatul fiind foarte robust greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 100 kg. Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 4 roti rezistente.

     La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de impingere a talpilor persoanei care alearga pe aparat. In functie de modificarea unghiului de inclinare a covorului gradul de dificultate a alergarii se poate mari sau micsora. Modificarea unghiului de inclinare a covorului pe 3 nivele se face manual prin schimbarea punctului de sprijin din fata cu sistem de blocare pentru stabilitate. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un calculator cu ecran LCD clar, care afiseaza viteza de deplasare a covorului, distanta, senzori pentru masurarea pulsului, timpul de antrenament și calcularea caloriilor medii consumate.Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800     Senzorii pentru masurarea pulsului si actionarea aparatului cu butoane push up, sunt integrati in manerele aparatului. Kondition, HMG-1800 este dotat cu un procesor puternic care ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la deplasarea covorului, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe bara de rezistenta a cadrului, fara a opri antrenamentul.      Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei alerga in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 26 cm, cu o greutate de 3,65 kg care determina o miscarea uniforma covorului. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile picioarelor, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea aparatului in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va urcati confortabil pe covorul aparatului; De inceput pentru incalzire, ajustati nivelul de rezistenta cel mai mic, din butonul cu functia de variator de presiune, punand in continuare computerul in functie cu programul preferat si alergati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800

Lasă un comentariu