Aspirator cu lumina UV Ultra Vac pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul portabil cu metoda de curatare uscata cu lumina ultravioleta UV Ultra Vac. Acest model de aparat multifunctional 2 in 1 permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie, la scaunele autoturismului tau. Asadar, acest model ofera nu numai aspirare, ci si o igienizare microbiana a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca de doua ori mai usoara, caci aspiratorul reduce infestatiile cu acarierni, plosnite de pat si alti daunatori din interiorul locuintei. In plus acest model previne raspandirea pe calea aerului a alergenilor daunatori, E-coli, salmonella, bacterii şi stafilococi. UV Ultra Vac are ca dotari: un container pentru aspirare uscata, fiind conceput pentru o aspirare si uscata, ca ajutor la curatarea covoarelor si a tapiteriilor si o lampa UV. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare violet. Motorul puternic de 400 W, iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,5 litri.  

     Panoul de comanda este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea fi folosit prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport, cu o greutate de 1,6 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului cu lungimea de 0,9 metri vom avea o raza de aspirare de 6 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam.

     Aparatul utilizeaza un sistem de filtrare lavabil True HEPA H11, eficient in capturarea a 99,97% din particulele alergene, ce ajuta la filtrarea particulelor de mici dimensiuni, mai mari de 0,3 microni. Deoarece credem ca sanatatea este pe primul loc, apreciem posibilitatea de a igieniza corect, cu lampa UV si apreciem si functia de filtrare suplimentara a aerului. Clasa emisiilor de praf ale modelului UV Ultra Vac se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa B in performanta curatarii covoarelor. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 74 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Aspiratorul UV Ultra Vac cu eficienta energetica A este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul UV Ultra Vac este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de UV Ultra Vac este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 16,5 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x A x I) cm) 32 x 28 x 15 si o greutate de 1,6 Kg. UV Ultra Vac este un produs, ce se potriveste intr-o casa unde exista nevoi de o igienizare suplimentara (alergii, boli respiratorii). 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Image result for ultra vac

Lasă un comentariu