Nutrition Mixer si Fitness Elastic Cords pret si specificatii tehnice

     Pachetul format din blenderul pentru mixat Nutrition Mixer si setul de corzi pentru antrenament, Fitness Elastic Cords este alegerea perfecta, daca iti doresti un aparat de bucatarie complet care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa le pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul blender de bucatarie Nutrition Mixer. 
      Acest model cu configuraţie compactă de culoare argintiu/gri si corpul din plastic turnat, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic rotund pozitionat pe carcasa motorului, are control mecanic si indeplinesc functiile de: taie, marunteste, mixeaza, amesteca, macina, face piureuri si sosuri, fiind foarte usor de folosit, acest mixer de bucatarie este prevazut cu actionare de pornire oprire si variator de putere. 
    Mixerul de bucatarie Nutrition Mixer are o putere mare de aproximativ 700 W, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Ca sistem de siguranta acest aparat este dotat din punct de vedere tehnologic cu un micro intrerupator cu contact care va intrerupe functionarea aparatului in mod preventiv in caz de montaj gresit. Sistemul puternic de lame din inox poate atinge pana la 18000 rot/min, creand un efect de ciclon si eliberand toti nutrientii si vitaminele din celulele alimentelor, pentru o portie zilnica de sanatate. Acest aparat este foarte usor de folosit: pui ingredientele preferate in recipient, adaugi apa, suc de fructe sau lapte si in cateva secunde Nutrition Mixer iti va pregati un cocktail sanatos si foarte gustos. Accesoriile puternice folosite pentru mixer sunt: capacul cu sistemul de lame dispuse in cruce, capacul cu un sistem de lame plate pentru a marunti si a macina, 2 recipiente de 350 ml si 2 capace sigilate pentru a putea pastra la frigider bauturile preferate, un capac pentru strecurarea bauturilor preparate, un capac special pentru a lua cu tine si a savura oriunde bautura ta preferata. Capacul cu lame dispuse in cruce este destinat tocarii, maruntirii si pasarii alimentelor, cum ar fi fructele, legumele, nucile, sau plantele aromatice, dar si amestecarii, mixarii bauturilor, baterii si amestecarii cremelorCapacul cu lame plate este destinat exclusiv macinarii alimentelor precum: nuci, zahar, piper, biscuiti, parmezan sau boabe de cafea. Nu se prelucreaza lichide cu dispozitivul cu lame plate. Recipientul mare de mixare este adecvat pentru portii de pana la 700 ml. Recipientul mare de mixare poate fi utilizat atat cu dispozitivul cu lame dispuse in cruce, cat si cu dispozitivul cu lame plate. Recipientul mic de mixare este adecvat pentru portii de pana la 350 ml. Recipientul mic de mixare poate fi utilizat atat cu dispozitivul cu lame dispuse in cruce, cat si cu dispozitivul cu lame plate. Capacul cu perforatii, capacul de tip to go si capacele pentru depozitare pot fi  infiletate atat pe recipientul mic, cat si pe recipientul mare de mixare. Capacul pentru depozitare nu este adecvat pentru transportul lichidelor. Toate componetele acestui model sunt confectionate din metal si plastic dur foarte rezistent, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 1,3 Kg si dimensiunile de (D x H)cm: 12,8 x 28 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. Comanda promotionala formata din blenderul pentru mixat Nutrition Mixer si setul de corzi pentru antrenament, Fitness Elastic Cords, reprezinta o alegere ideala. 

     Setul de corzi pentru antrenament, Fitness Elastic Cords despre care vorbim astazi este format de: 2 suporti pentru fixare pe scaun; 2 manere; 2 mansoane pentru glezna; 2 corzi elastice negre, rezistenta ridicata; 2 corzi elastice albastre, rezistenta medie.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un mixer performant impreuna cu oferta cadou, care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Fitness Elastic Cords

 

Lasă un comentariu