Fier de calcat pe orizontala si verticala Phoenix Gold pret si specificatii tehnice

     Cu fierul de calcat Phoenix Gold de culoare auriu chiar si cele mai dificile cute vor fi istorie datorita tehnologiilor de ultima generatie din dotare. Punctul de rezistenta al acestui fier de calcat il reprezinta talpa al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa Ceramic Iron ce constituie cea mai importanta parte componenta a acestui aparat, este imbracata intr-o pelicula fina de cristale minerale, care protejeaza eficient impotriva deteriorarii si asigura o alunecare extrem de usor pe orice suprafata. De asemeni, dispozitivele respective sunt foarte usor de igienizat. Acest model de talpa cu designul său garantează o distribuția ideală a aburului. Tehnologia cu trei zone de călcare include procesul de: umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru abur face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă. Aparatul ofera urmatoarele optiunii: Debitul de abur este variabil până la maxim 48 g de abur pe minut pentru a umezi şi înmuia ţesăturile, indepartand cele mai dificile pete si asigurând o călcare perfectă.

     Abur vertical unde jetul de abur vertical, este ideal pentru ţesăturile delicate. La aceasta functie fierul de calcat are in dotare si un dispozitiv special cu rol de a înmuia si indeparta scamele si eventual parul de la animale. Acest model are si functia pulverisare/spray care are rolul de a pregati tesatura pentru trecerea fierului, asigurand o calcare perfecta la cele mai diverse tipuri de tesaturi. Acest model, are un rezervor cu capacitate de 380 ml de apă necesar pentru o sesiune de călcare fără întreruperi. Varful fierului a fost conceput pentru a ajunge cu precizie in zonele dificile, cum ar fi zonele din jurul nasturilor. Alimentarea cu apa a aparatului se face printr-un orificiu suficient de larg care nu necesita o palnie de apa. Aparatul cu reglarea continua a temperaturii, este uşor, stabil şi uşor de manipulat datorită mânerului confortabil şi a cablului de alimentare lung de 2,44 m cu invelis din PVC si cu posibilitatea infasurarii acestuia.

     Din punct de vedere energetic fierul de calcat Phoenix Gold dezvolta o putere totala de pana la 2000 W cu alimentare de la reteaua de curent electric 220 V. Aparatul este dotat si cu sisteme de siguranta pe partea electrica si termica datorita termostatului de protectie performant din dotare. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 1,8 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 15,1 x 12,2 x 30,3 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii ne va ajuta sa calcam mult mai usor orice fel de material. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Phoenix Gold

 

Lasă un comentariu