Congelator Arctic ANC195+ pret si specificatii tehnice

     Congelarea este metoda de conservare cea mai rapida si la indemana tuturor. Avand in vedere munca depusa in gradina pe parcursul anului pentru ca toamna sa punem la pastrare o cantitate de fructe si legume, dintre care o parte vor fi congelate, pentru a fi consumate in stare proaspata. Modelul de congelator Arctic ANC195+ este o optiune bine venita in acest sens. Congelator Arctic ANC195+ este un aparat cu o usa, de culoare alb, cu picioruse reglabile, foarte elegant, simplu si cu un aspect placut. Liniile simple il recomanda pentru absolut ori si ce bucatarie. Panoul de comanda situat pe carcasa congelatorului in interior sus este prevazut cu un butoan de actionare rotativ, simplu de folosit, cu 5 trepte de reglaj temperatura, ce controleaza toate functiile aparatului. LED-urile de control ne indica starea de functionare a aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala a congelatorului. Este o operaţiune destul de incomodă, care trebuie repetată cu regularitate mai ales vara. Dacă se întârzie prea mult cu dezgheţarea congelatorului, scad performanţele acestuia şi creşte semnificativ consumul de curent.

     Arctic ANC195+ este aparat practic dotat cu tehnologii de varf perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe aparat de 168 l. Rafurile de depozitare alimente tip sertar din plastic in numar de 6, sunt etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Accesul la alimentele din sertar se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 13,5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aparatul are sistem de reglare a temperaturi de congelare mecanic cu ajutorul unui termostat. Acest congelator este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior  mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Aparatul este prevazut cu sistem de avertizare in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. Astfel, poti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului tau frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica sau deteriorarea compresorului.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T de la +10° C in regim de iarna pana la +43° C in regim de vara. Cunoasterea clasei climatice a aparatului poate avea un impact insemnat in bugetul familiei pe termen lung prin doua aspecte: factura de electricitate se va incadra in valorile normale si alimentele vor putea fi pastrate in conditii optime pe toata perioada de valabilitate. Mai exact, temperatura mediului ambiant ar trebui sa permita schimbul de caldura. Daca vara, in jurul condensatorului este o temperatura cu cel putin 10 grade mai mica se obtine un schimb optim de caldura si o functionare in parametri optimi a aparatului. Sau daca temperatura din camera este egala cu temperatura maxima la care aparatul poate functiona. Astfel productorul ne informeaza care este plaja de temperaturi pentru o functionare optima a acestui model de aparat.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Congelator Arctic ANC195+ avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 42 dB.  
      Din punct de vedere energetic Arctic ANC195+ se remarca prin consumul energetic mic de 230 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 136,2 x 54 x 60 si o greutate de 44 Kg. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Mai mult experti Arctic iti vor raspunde prompt atat online, prin live chat pe site-ul www.arctic.ro, cat si la numarul de telefon *9010. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Congelator Arctic ANC195+, 162 l, Clasa A+, H 136.2 cm, Alb

Congelator Arctic ANC195+, 162 l, Clasa A+, H 136.2 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>