Masina de spalat rufe Gorenje W7723 pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Gorenje W7723 de culoare alb este alegerea inspirata daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie si economica din punct de vedere al consumului. Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm lungime si 60 cm latime si greutatea de 73,5 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Gorenje este dotata cu un motor avansat fara perii, cu invertor si cu axul de rotatie in contiunarea axului de rotarie al tamburului, ce roteste tamburul direct, fara curea, reducand astfel vibratiile nedorite si zgomotul. De asemenea, prin utilizarea masinii de spalat Gorenje cu motor ‘Power Drive’ se optimizeaza si consumul de energie. Motorul are protecție electronica si termica împotriva supraîncalzirii si izolaţie fonică pentru funcţionare silenţioasă (Super Silent +). Datorita acestei tehnologi se asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 70 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

     Capacitatea maxima de incarcare este de 7 Kgiar cele 1200 de rpm. asigura o spalare eficienta. Gorenje are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1200 rot/min. Gorenje are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. La acest model usa nu poate fi deschisa pe timpul ciclului de spalare. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand urmatoarele functii: amanare pornire 24 h, afisare timp ramas, selectare centrifugare. De asemenea se vor cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de control. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In stanga panoului de comanda se afla sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Acest model este echipat cu un sertar pentru detergent care aluneca automat spre exterior doar la atingerea unui buton. Acest sertar este si usor de curatat.

     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent carbotech iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 54 de litri, avand diametrul hubloului de 34 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 180 de grade. Tamburul cu tehnologie Senso Care este făcut din cel mai calitativ oțel inoxidabil, cu o suprafață extrem de netedă. Astfel, rufele sunt spalate, clatite și stoarse, fara a fi deteriorate. Grila formata din cele 23 de functii si programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Tehnologia de spalare are inclusa si o pompa de mare presiune care injecteaza sub forma de jet sau dus apa care patrunde mai bine in spatiul dintre fibre antrenand eficient mizeria. 

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica ceramica, avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. In plus incalzitorul Dura Heat cu un design nou si imbunatatit include un sistem de protectie impotriva supraincalzirii. Acest lucru extinde durata de viata si face operarea masinii de spalat mai sigura. Spalarea rufelor la o temperatura scazuta conduce la un mediu care este propice pentru dezvoltarea bacteriilor generand mirosuri neplacute cand vin in contact cu umezeala. Astfel ca tehnicienii au dezvoltat un program numit Steril Tub care genereaza o temperatura mai mare in apa incalzita distrugand efectiv coloniile de bacterii. 

     Gorenje dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Acest model se poate conecta direct la rețeaua de alimentare cu apă caldă, astfel ca masina va încălzi apa până la temperatura cerută de programul de spălare mult mai rapid decât o mașină care nu permite această conectare. Acest lucru va economisi energie, bani și timp. Gorenje este echipata si cu un sistem special DSS, ecologic, care previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa. Astfel veti ecomisi anual cu pana la 20% din costurile pentru detergent si veti proteja mediul inconjurator. Cu ajutorul sistemului Eco-Logic din dotare, ne vom putea bucura de o economie substantiala a consumului de resurse cu pana la 50%, precum si de o reducere semnificativa a duratei de spalare a programului selectat cu pana la 50%, atunci cand masina de spalat este incarcata la jumatate.  

     Tehnologia Senso Care cu care este dotata acest model de masina de spalat, asigura cu ajutorul senzorilor ca fiecare tip de material este spalat in cel mai bun mod posibil. Procesorul ofera intotdeauna combinatia optima de temperatura si cantitate de apa, timp, viteza de rotatie. Totusi, daca hainele necesita o ingrijire foarte speciala, programele pentru bumbac si fibre sintetice pot fi combinate cu alte moduri si functii. Functia Normal Care selecteaza combinația optima a patru parametri pentru fiecare încarcatura de rufe. Functia Time Care reduce timpul de spalare. Functia Allergy Care folosește mai multa apa și cicluri suplimentare de clatire. Functia Eco Care este modul de spalare cel mai eficient în ce privește consumul de energie. Masina de spalat rufe Gorenje ne permite sa alegem durata si temperatura ciclului de spalare cu functia Time Manager, fara a compromite ingrijirea tesaturilor sau rezultatele spalari. Astfel, vom avea hainele pregatite exact atunci cand vom avea nevoie de ele. Cu functia Total Weight Control senzorul ajustează toți parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tambur. Acest lucru duce la un consum optim de apa și energie, la o spalare de mai scurtă durata și mai silențioasa. Rufele dintr-un coș, indiferent de cantitate, vor fi curate și frumos mirositoare. Sistemul special Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. Acest model fiind o masina inteligenta datorita procesorului de mare putere din dotare ne da posibilitate de a crea propriile programe personale ce ne favorizeaza – MyFavorite. Datorita functiei Night Wash si avand un nivel de zgomot redus putem programa masina sa spele si noaptea la intervalul de timp stabilit de noi. La acest program nocturn viteza de centrifugare este redusa sau fara centrifugare pentru a nu deranja.

    Poti alege intre cele 14 programe predefinite de spalare pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Gorenje sunt: Programul expres zilnic incarcare maxima la 30ºC in doar 30 minute. Programul Super Rapid 17 min. Programul Eco 3o° C a fost creat din dorinta de a proteja mediul si resursele naturale. Pot fi spalate articole colorate din bumbac sau sintetice, cu o incarcare de maxim 2 kg, intr-o perioada mai scurta de timp si intr-un mod mult mai economic. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sesnsibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spala în maşina”, pentru care se recomandă spalarea manuala. Programul Mix ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 60°C. Delicate cu 2 optiuni de program Mătase sau Lână. Matase (30°C)/Perdele. Program curatare cuva. Program pentru spalarea rufelor foarte murdare. Masina are functia spalare articole sportive, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracaminte dedicate activitațiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Cu functia Perfect Black acest model protejeaza culorile inchise folosind in ciclul de spalare dedicat apa la temperatura scazuta cu aceleasi rezultate bune ca la celelalte programe de spalare. Cu functia Ultra White acest model protejeaza culorile deschise folosind in ciclul de spalare dedicat miscarile combinate ale tamburului cu dozarea corecta a detergentului in functie de cantitatea de rufe. La acest model cu tehnologia Stain Expert, indepărtarea eficientă a petelor nu mai necesită o temperatură ridicată sau un tratament suplimentar înainte de spălare. Combinația perfectă de temperatură, timp și apă îndepărtează automat patru tipuri de pete dificile: fructe – (portocale, sos de roșii); pete organice – (grăsime, unt, ouă, iarbă); vin –  (suc de fructe de pădure, cerneală); cafea –  (ceai, iaurt, paste, make-up). Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Detergentii eficienti de astazi si programele moderne de spalare ofera acum rezultate excelente chiar daca spalam la temperaturi mai mici. In loc sa alegem programul 40°C putem alege programul de spalare la 30°C si vom economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate si se vor pastra mai mult timp. In caz ca apar probleme de ordin tehnic acest model are si o functie cu indicator de diagnosticare service. La terminarea programului de spalare un semnal sonor ne anunta finalizarea programului. Masina de spalat rufe Gorenje W7723 are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9586 l/an, de energie in program standard de spalare calculat la programul bumbac 60° si încarcatura completa de 0,83 kW/ciclu cu un consum anual de energie de 166 kWh/an, calculat in medie la 200 de cicluri de spalare anuale.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Gorenje W7723, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, LCD Display, 60 cm, Alb