Lada frigorifica Arctic O30+ pret si specificatii tehnice

     Daca detii un spatiu comercial, o lada frigorifica ca Arctic O30+ este esentiala daca vrei sa tii alimente si bauturi racoritoare la rece si sa le protejezi pentru ca sa nu se altereze. Bineinteles, o astfel de lada poate fi utilizata si in scop personal pentru acasa, este un dispozitiv cu o racire rapida perfecta pentru orice intrebuintare.

     Design-ul este unul clasic, de culoare alb, are un sistem de inchidere clasic cu siguranta si este prevazuta si cu maner pentru manevrarea mai usoara a usi de acces interior. In plus pentru siguranta incarcaturi din lada frigorifica capacul este prevazut si cu yala de inchidere. Balamalele flexibile ofera o deshidere larga pentru interior de pana la 150 de grade si au o prindere solida in 2 puncte pe suprafata metalica. Alimentele pot fi depozitate la acest model in 2 cosuri din sarma cromata ce evita lipirea alimentelor de peretii interiori ai lazi frigorifice. Aceste cosuri de sarma sunt detasabili , prin indepartarea lor marindu-se spatiul de congelare si usurand in plus dezghetarea manuala a lazi frigorifice. Arctic O30+ detine tehnologia de congelare statica Frost Less. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al lazi frigorifice si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pâna la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul Frost Less veti economisi si energie. Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Arctic cu un singur compresor si un singur circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie cu diverse preferințe culinare. Arctic are un sistem de racire static conceput pentru a mentine temperatura optima in lada frigorifica, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire static are un volum net generos pe aparat de 298 l, iar interiorul este iluminat cu un dispozitiv de tip LED economic, foarte util in special pe timp de noapte. La exterior aparatul are si un panou mecanic de reglare temperatura cu sase trepte de temperatura si cu LED de semnalizare ce indica etapa de congelare a produselor din aparat. In plus aparatul are si semnal de avertizare temperatura ridicata.  Capacitatea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse alimentare in 24 de ore, datorita functiei speciale Super Frost de super-congelare, reglabil in functie de timp. Functia automata Super Frost realizeaza congelarea simpla si economiseste energie. Aceasta functie reduce rapid temperatura la -32°C si astfel aerul rece pastreaza vitaminele din alimente. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore in functie de incarcatura, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aceasta functie este de obicei folosita pentru a ingheta cantitati mari de alimente.

      In cazul unei pene de curent, autonomia de refrigerare dureaza pana la 36 de ore, timp pana cand aceasta isi pierde toata racoarea de la interior si se dezgheata. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand o clasa de climatizare, SN-T, fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Eficienta energetica oferita de lada frigorifica Arctic este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 272 kWh/an si cu un consum zilnic de 0,61 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un compresor bun cu sistem de amortizoare, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 43 dB. Acest aparat detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

      Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 86 x 110 x 72,5 si o greutate de 35 Kg. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

      Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lada frigorifica Arctic O30+, 298 l, Clasa A+, Fast Freezing, Alb

Lasă un comentariu