Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter pret si specificatii tehnice

    Acest model de aer conditionat de la Electrolux pe care il prezint este dotat cu functii inteligente si sistem de filtrare performant, ce ne va ajuta sa pastram racoare si aer proaspat vara in locuinta iar in anotimpul rece o atmosfera imbietoare chiar si in zilele geroase ce vor urma. Acest model poate fi o optiune, el nu are nevoie decât de apăsarea unui buton de telecomanda pentru a activat functia Follow-me de pe telecomanda si Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 va mentine temperatura dorita acolo unde tineti telecomanda in casa. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp. Acest aparat unic raceste si incalzeste casa confortabil cand temperaturile de la exterior urca pana la 48°C sau coboara pana la -20°C. In plus Electrolux atrage foarte mult atentia prin design-ul foarte elegant, pe fond alb, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor. Aparatul fiind castigator al premiului pentru design Red Dot Design Award 2015. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la racire/incalzire cu cel mai mic consum posibil. Aparatul atrage atentia printr-un design placut de culoare alb, cu un display LCD in partea centrala a aparatului, unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare. Acest aparat ultra-modern ce dispune de tehnologii avansate, are o putere de racire/incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 30 – 35 mp. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 293 kWh/an la racire si clasa A+ cu un consum anual de energie de 780 kWh/an la incalzire. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 5,1 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Electrolux, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 5,1 KW.

Aparat de aer conditionat Electrolux 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru praf + BioHepa + Carbon, Mod Turbo, Dezumidificare, Autodiagnoza, EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter, Alb     Aparatul dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul secvential produs de cele 4 trepte de ventilare ale unitatii interioare, Auto/Maxim/Minim/Mediu/Turbo, este de 28/34/37/42 dB o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic. Acest model foloseste un compresor Daikin, adica un compresor japonez de calitate, facut sa tina o viata intreaga. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. 

     Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul Electrolux este dotat cu un model avansat de sistem activ de filtrare complet programabil ACF cu micro protectie avand un flux inalt de aer dar silentios. Doua tipuri diferite de filtre sunt utilizate, aparatul fiind dotat cu Cold Catalyst + carbon activ. Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Cold Catalyst opreste reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi ce sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera. In plus cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Electrolux, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -20°C si +24°C.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 560 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de Dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala cu o cantitate de 1,4 l/h condens.

     Functia Turbo de ventilare, aparatul de aer conditionat va mari capacitatea de racire, facand astfel ca incaperea sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

     Functia Dezghetare inteligenta aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de aceasta, economisind in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisind energie electrica.

     Functia de memorare a pozitiei flapsuluiLa repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca la ultima setare.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerantAtunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific in interior, unitatea va arata codul de eroare ” CE ” si se va opri in mod automat.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

       Unitatea interioara cantareste 7,7 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 852 x 280 x 180, iar cea exterioara are o greutate de 29,1 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 333 x 554. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Electrolux 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru praf + BioHepa + Carbon, Mod Turbo, Dezumidificare, Autodiagnoza, EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter, Alb
Aparat de aer conditionat Electrolux 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru praf + BioHepa + Carbon, Mod Turbo, Dezumidificare, Autodiagnoza, EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>