Vitarid-r bicicleta portabila pret si specificatii tehnice

     Bicicleta portabila Vitarid-r este ideala pentru persoanele de varsta a treia, care doresc sa isi mentina mobilitatea a le mentine in forma si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru maini si pentru picioare, ce va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. Acest aparat este benefic si pentru persoanele cu pareza sau semipareza.
     Bicicleta portabila Vitarid-r va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, mainilor, umerilor si coloanei.  Are o greutate de numai 4,3 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. 
      Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, frecventa, distanta parcursa, calorii si istoric kilometri. Vitarid-r functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile din fotoliul dumneavoastra preferat sau de pe canapea. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la maini si de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul de presiune de pe cadrul aparatului. 

Image result for vitarid-r - bicicletă portabilă

      Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe canapeaua preferata; Ajustati inaltimea aparatului si nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, de la maini si picioare si pedalati pentru o viata sanatoasa.
In plus aparatul la baza de sustinere este dotat si cu doua role cu care putem sa efectuam o sedinta de presopunctura ce activeaza toti centri nervosi ai corpului.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta portabila performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

 

 

Un comentariu la „Vitarid-r bicicleta portabila pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-762269b6966f5' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

 1. BUNA ZIUA,
  VREAU SA CUMPAR PTR.MAMA MEA DE 76 ANI
  VA ROG SA MA ANUNTATI CIND AVETI REDUCERE.
  PTR.PENSIONARI NU AVETI REDUCERE?
  MULTUMESC,O ZI BUNA !

  Răspunde

Lasă un comentariu