eMAG sarbatoreste 15 ani pe 6 decembrie cu reduceri de 10.000.000 lei

       eMag este un copil care creste de la an la an, iar acum la 15 ani de existenta care se implineste pe 6 decembrie, sarbatorim frumos cu o campanie de reduceri aniversara care aduce reduceri de pana la 10.000.000 lei cumulat pentru toate produsele din catalog. In plus orice comanda iti aduce si un card cadou pentru cumparaturile de pe emag care va reprezenta de regula un procent din cumparaturile din cos, pe care il vei putea folosi la alte cumparaturi in perioada stabilita, mentionata pe mail dupa ce plasezi comanda. 

      E o noua sansa sa prinzi produsele vedeta care vor avea cel mai mare discount, dar ca sa nu fi prins din nou in offside asa cum s-a intamplat de Black Friday, iti recomand sa arunci un ochi pe ghidul cumparatorului istet, disponibil aici: Vezi ghid cumparaturi aniversar

     Eu deja m-am gandit la cateva produse care le vreau sa le comand, majoritatea pentru cadourile de Craciun,pentru familie si de ce nu pentru mine. Voi urmari sectiunile urmatoare, unde sigur vor fi oferte destule care sa multumeasca pretentiile tuturor astfel:

Telefoane mobila la reducere

Laptop-uri si televizoare la reducere

Articole de gradinarit si amenajare interior casa

Electrocasnice mici si mari la reducere

   Pe site va fi disponibil si un contor grafic care va inregistra cate reduceri mai sunt disponibile pe site. Oricum cele mai bune oferte vor fi la primele ore a diminetii asa ca daca ai planuri serioase sa iti mai cumperi cate ceva prin casa, sau pur si simplu sa faci cadouri celor dragi, iti recomand sa fii matinal in data de 6 decembrie.

ss

Lasă un comentariu