Sistem Desktop PC ASUS ROG G11CB-RO003D pret si specificatii tehnice

      ASUS ROG G11CB-RO003D este un PC Desktop special creat pentru pasionatii de jocuri video, un model excelent de la Asus care face parte din seria de succes ROG – Republic of Gamers. Daca iti doresti o statie special lucrata pentru activitatile de tip gaming, deskptop-ul ASUS ROG G11CB-RO003D este una din solutiile ideale in acest caz, un dispozitiv optimizat pentru a rula tot ce e mai nou acum pe piata.

      Carcasa respecta insemnele traditionale ale celor de la ROG si ofera astfel un design foarte reusit care sa inspire calitate in combinatii de culori rosu si negru, specific componetelor de gaming. Lateralele sunt luminate cu becuri de tip LED care se identifica ca design cu cultura Maya. Sistemul dispune de numeroase LED-uri instalate in 4 zone distincte ale carcasei, care pot fi costumizate in diverse nuante de pana la 8 milioane de culori.

      Pentru ca e un sistem de gaming, nu putea lipsi de la acesta tatatura si mouse-ul care sunt alte doua elemente de exceptie, ambele de la ASUS ROG, care te vor ajuta sa iesi mereu victorios din lupta cu inamicii.

       La interior, acesta dispune de numeroase componente de calitate care sa duca nivelul de procesare cat mai sus, astfel: procesor Quad Core de la Intel i7 6700 tactat la frecventa de 3.4 Ghz, iar in modul Turbo Boost poate ajunge pana la 4 Ghz. Memoria RAM de 8 Gb DDR4 nu va impune limite in ceea ce priveste rularea de jocuri de ultima generatie sau alte aplicatii solicitante din punct de vedere hardware, iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 1 Tb cu 7200 rpm la care se adauga un SSD de 8 Gb. Zona de stocare pentru SSD va fi excelenta pentru plasarea fisierelor sistemului de operare pentru ca odata ce pornesti unitatea, incarcarea sistemului de operare sa nu dureze mai mult de cateva secunde.

      Toate aceste componente puse cap la coada asigura un nivel de silentiozitate excelent in timpul utilizatii, zgomotul emis fiind mai mic de 22 dB. Racirea este un alt factor important care ia parte la acest sistem, astfel ca la interior avem instalate ventilatoate pe mai multe componente, placa video, placa de baza, aer care este evacuat la exterior prin intermediul a 8 orificii prevazute in carcasa. Orificiile lateral de dimensiuni mari, cu diametrul de 5mm, sunt dedicate racirii CPU-ului, in timp ce orificiile frontale absorb aerul in carcasa pentru management foarte eficient al temperaturilor.

     Placa video dedicata, un model de la Nvidia GTX 960 asigura performante uimitoare in ceea ce priveste preluctarea grafica si la nivel de efecte 3D, fiind capabil sa redea cu usurinta filme in format 4K si sa urmareasca grafica personajelor in jocurile video, intr-un mod profesionist. Este capabila sa personifice cadre in format 4K, iar sistemul adaptiv V-Sync cu GPU Boost va da un Boost de memorie grafica atunci cand este rulata aplicatia pentru prima data, la incarcare. Tehnologia Cuda va asigura un paralelism fluent a aplicatiilor care vor rula simulran si va gestiona impartial beneficiile de memorie video pentru fiecare aplicatie in parte.

      Pe partea de conectivitate, acest model are cam tot ceea ce ii trebuie pentru a se conecta la diverse periferice si a face transfer de informatii cu alte dispozitive astfel: 4 porturi USB 2.0, 4 porturi USB 3.0, 2 porturi USB Type – C 3.1, iesire casti si microfon, un port VGA si altul HDMI, intrare audio. Suporta conexiune la internet de 1 Gb. Sloturile prezente sunt urmatoarele:1 x PCI-E x1 1 x PCI-E x16 1 x Mini PCI-E. Are pana la 6 porturi audio, ideale pentru a asculta muzica pe 6 canale, fie pe un sistem audio capabil sa decodifice cele 6 canale sau in cazul unor casti performante cum sunt cele de la Razer cu 6 canale.

     In pachetul comandat pe langa sistem primesti si cadou mouse si tastatura, care fac perte din aceiasi serie produsa de Asus, ROG Games.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui desktop PC complet, special construit pentru pasionatii de gaming la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Zilele acestea il poti achizitiona avand o reducere de pret destul de buna, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

        Intreaga serie ROG Desktop este disponibila aici

Sistem Desktop PC ASUS ROG G11CB-RO003D cu procesor Intel® Core™ i7-6700 3.40GHz, Skylake™, 8GB, 1TB + 8GB SSD, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 960 2GB, Free DOS, Mouse + Tastatura, Black

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>