Sistem DECT de monitorizare Philips-AVENT SCD560/00 pret si specificatii tehnice

     Siguranta copilului tau este unul din principiile de baza care se aplica la orice varsta, asa ca daca vrei sa fii mereu in contact cu cel mic si sa aflii mereu ce face iti recomand sistemul DECT de monitorizare Philips-AVENT SCD560/00. Acesta este un dispozitiv modern de emisie receptie format din doua unitati, una care se instaleaza in camera copilului, si una mobila de tip receiver, care receptioneaza toate sunetele emise de statia instalata in camera copilului. Aceasta este capabila sa receptioneze pana si cele mai nesimnificative zgomote din interiorul camerei celui mic, sunetul receptionat putaand fi reglat prin volum in 3 trepte, in functie de ora din zi (de regula nivelul 1 noaptea iar ziua nivelul 2 sau 3).

     Cu optiunea talk-back vei putea vorbi in statie, moment in care copilul tau va sesiza vibratiile din vocea ta si se va linisti. Este o optiune interesanta care te va scuti de multe drumuri inutile in cmera copilulu tau, optiune care este valabila chiar si de la distante mai mari, de pana la 30-50 metri in interiorul unei cladiri (diferenta de semnal este data de obstacolele intalnite) si de pana la 330 metri in exterior, in conditii ideale, fara obstacole.

     Tehnologia DECT garanteaza zero interferente cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fara fir si telefoane celulare. Codarea datelor asigura o conexiune securizata si privata, astfel incat poti fi sigur ca esti singurul care poate auzi copilul. Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie si creste durata de viata a bateriei. Cu cat esti mai aproape de copil, cu atat este nevoie de mai putina energie pentru o conexiune perfecta. 

     Unitatea pentru parinte a sistemului de monitorizare pentru copii Philips AVENT va avertiza atunci cand ai un nivel redus de energie al aparatului sau daca esti in afara ariei de semnal. Led-ul link aprins intermitent va semnaliza faptul ca exista o conexiune stabila de emisie receptie intre unitatea din camera copilului si cea pe care o ai in posesie.

    Senzorul de temperatura cu alerta personalizata iti permite sa monitorizezi climatul din camera copilului. Copilul tau atunci cand e mic nu isi poate regla temperatura corpului la fel de bine ca un adult astfel ca si o modificare usoara a temperaturii il poate nelinisti. Un senzor de temperatura personalizat va va alerta imediat, prin afisajul digital de pe unitatea pentru parinte, daca climatul din camera copilului se modifica.

    Daca copilul tau nu reuseste sa adoarma, ai posibilitatea sa pornesti de la distanta o lumina calda, de veghe, care va asigura un nivel de lumina optim, astfel incat acesta sa adoarma fara a fi deranjat de intensitatea luminoasa. In plus unitatea din camera copilului dispune de 5 melodii care il vor relaxa si il vor linisti, astfel ca in scurt timp sa reuseasca sa adoarma la loc. Autonomia acestui aparat in timp se duce pana la 18 ore, destul de rezonabil daca e sa privim functiile numeroase pe care le poseda. 

Recomandare:

        Un produs excelent care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei mici: Verifica oferta pret


        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Sistem DECT de monitorizare Philips-AVENT SCD560/00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>