Televizor Smart LED Star-Light 49DM7000 pret si specificatii tehnice

      Star-Light 49DM7000 este un televizor LED din noua generatie care promite o imagine mai buna data de rezolutie UHD 4K care largeste spectrul culorilor, cu 4 ori mai consistente fata de predecesorul sau Full HD. Daca nu ai auzit pana acum de catre cei de la Star-Light si esti un pic pe ganduri daca sa faci achizitia sau nu, iti spun ca acestia fac parte din peisajul autohton, fiind o firma de electronice de la noi din tara care produce exclusiv pentru cei de la eMag. Principalul atu al televizorului LED Star-Light 49DM7000 il reprezinta calitatea imaginii transpuse pe un ecran imens dar si pretul care sub ceea ce gasim la alte marci.

       Ca design, televizorul se impune si prin calitatea materialelor folosite, ramele subtiri care lasa sa iasa in evidenta mai mult ecranul care si asa are proportii generoase la 124 cm.

      Display-ul de 124 cm Ultra Slim suporta o rezolutie UHD cu 3840 x 2160 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 350 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade).

      Timpul de raspuns este unul un parametru care marcheaza timpul de trecere de la un cadru la altul si raspunsul la stimuli atunci cad este primita o infirmatie noua. Valoarea de 6 ms, este una foarte buna, daca vrei ca televizorul tau sa raspunda rapid in cazul scenelor care se succed rapid cum ar fi filmele de actiune sau evenimentele sportive.

       Filtrele de imagine actioneaza automat in ceea ce priveste nivelul de confort vizual si calitate, astfel ca Digital Noise Reduction, reduce activ zgomotul de pe imagini imbunatatind semnificativ calitatea acolo unde transmisiunea nu este una de cea mai buna calitate. Comb Filter ajusteaa culorile contrastul si luminozitatea raportat la imaginile transmise, astfel ai parte de culori inchise mult mai bine definite care vor face vizibil diferenta de umbra.

       Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 10 W). Sunetul beneficiaza de reglaje fine in ceea ce priveste nivelul de bass si de surround din difuzoare. Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.

      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 9.5 Kg si are o putere consmata de 69 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor Smart LED Star-Light, 124 cm, 49DM7000, 4K Ultra HD

Lasă un comentariu