Review – Televizor LED Smart Horizon, 124 cm, 49HL733F

       Horizon 49HL733F este un Smart Tv excelent pentru oricine isi doreste performanta, un ecran mare de 124 cm dar si calitate in ceea ce priveste imaginile, totul la un pret excelent. In plus pe langa experienta vizuala a unui televizor oarecare, acesta beneficiaza si de centru de entertaiment, dat de interfata Smart, accesibila prin apasarea butonului central al telecomenzii. 

       Telecomanda din dotare ofera accesul rapid la interfata Smart, transferul la zona Tv si invers spre interfata fiind unul rapid, disponibil prin actionarea directa a butonului central inteligent de pe telecomanda. Zona de interfata cuprinde o multime de aplicatii, multe dintre ele care fac referire la continut video paid sau sharing de video de pe diferite dispozitive Smart din imprejurul televizorului. Deasemenea gasesti aplicatii pentru conectare la internet, retele sociale si jocuri, si un centru special de unde poti descarca si altele, pe baza unui cont inregistrat cu adresa de email. 

      Datorita tehnologiei LED imaginile expuse pe ecranul gigant aproape ca vor putea fi confundate cu cele din realitate, in care vei putea distinge tonuri de negru foarte bine definite pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina.  Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie. Acesta  suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Caracteristicile de imagine sunt date de urmatorii parametrii: luminozitate 300 cd/mp, contrast dinamic 1200:1, si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade.

      Imagnile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Clear Motion Engine – imaginile sunt clare lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succes foarte rapid, Smart Energy Saving – sistem inteligent conceput pentru a reduce consumul energetic, 100 Hz etc. PVR este sistemul integrat care poate fi folosit la inregistrarea filmelor si serialelor preferate direct de pe televizorul tau Smart.

      Sunetul generat de cele doua difuzoare stereo se ridica la inaltimea performantelor, putere mare 16 W plus inca cateva reglaje car pot stabili anumiti parametrii fini pentru a multumi oricare utilizator. In plus beneficiaza de caracteristici audio superioare care fac referire la: Dolby Digital Plus si sistem Egalizator in 5 benzi.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

      Cantareste aproximativ 14.5 Kg iar consumul energetic este extrem de mic, chiar mai mic fata de un bec normal de aproximativ 71 W. O alta noutate pentru acest televizor este si faptul ca beneficiaza de service preferential de tip “Pick-up & Return”, astfel ca in cazul in care apare ceva probleme de ordin tehnic, acesta este preluat gratuit de la tine acasa si reparat gratuit.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret actualizat

          Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Televizor LED Smart Horizon, 124 cm, 49HL733F, Full HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>