Minisistem Audio Vonino MusicPad H1 pret si specificatii tehnice

     Vonino MusicPad H1 este un sistem audio excelent pentru pasionatii de muzica de calitate, un dispozitiv exclusivist care iti va incanta auzul cu sunete de calitate redate in cel mai profesionist mod cu putinta. Este un sistem multimedia care se poate conecta la diverse surse audio, externe, prin bluetooth, sau prin folosirea unor dispozitive de stocare la iesirea USB sau folosind un card de memorie. Aceasta permite redarea melodiilor preferate de pe orice player portabil compatibil.

  MusicPad H1 este un produs de marca Vonino, care se remarca si prin design, este modern, compact, asemenea unei minitablete cu specificatii hardware de mijloc, la care se adauga doua difuzoare frontale de 2 x 5 W si un ecran tactil de 7 inchi de rezolutie 1024 x 600 pixeli. 

Performantele hardware ale acestui minidispozitiv audio fac referire la un  procesor quad-core Cortex A7 tactat la frecventa de 1.2 Ghz, 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 8 GB, plus slot microSD cu suport de pana la 32 GB, cu sistem de operare Android 4.4 KitKat. Aceasta poate fi utilizata ca orice alta tableta, atat pentru informare si navigare pe internet, socializare sau vizionare de clipuri online. Aplicatiile preinstalate sunt unele care sa confirme posibilitatile multiple pe care un utilizator obisnuit le poate experimenta cu aceasta.

       Procesorul grafic Mali 400 vine sa confirme spusele specialistilor in domeniu si anume ca vom avea un minisistem audio performant si pe partea de redare video, a videoclipurilor in format Full HD si HD. 

       MusicPad H1 va pune la dispozitia utilizatorilor si un serviciu gratuit de music-streaming pentru o perioada de 12 luni, cu acces nelimitat la peste 25 de milioane de melodii. Binenteles e doar una din optiuni, la care mai poti adauga servicii ca soundcloud, Youtube music & Vid si altele.

       Fiind un dispozitiv portabil, MusicPad H1 are in componenta si un acumulator de tip Li-Ion care ii va asigura o autonomie de pana la 7 ore in cazul redarii de muzica de pe suport fizic, si 3 ore de redare continuu de continut video.

Recomandare:

     Este un aparat audio excelent pe care il vei putea folosi oriunde datorita proprietatii sale de a fi portabil, cu o autonomie foarte buna, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus

Minisistem Audio Vonino MusicPad H1, Wi-Fi, Android 5.1, 7" , 8GB, 2x 5W, Dark Grey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>