Aparat de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C pret si specificatii tehnice

       Mappy TB-1102C este un produs excelent care te va ajuta sa ii prepari celui mic feluri de mancare cat mai variate, preparate in mod natural folosind tehnologia cu abur. Este un produs excelent pentru inceputul diversificarii in ceea ce priveste meniul zilnic al copilului si va asigura in acelasi timp o alimentatie corecta si plina in vitamine. Aparatul de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C poate pregati usor hrana sanatoasa pentru bebelusul tau precum, fructe si legume, peste sau carne, toate la indemana ta.

      Modul de gatire cu abur are mai multe avantaj iar printre acestea se numara si faptul ca pastreaza intact mai multi nutrienti fata de gatirea traditionala, iar gustul ramane nealterat, in forma lui naturala iar mancarea este mai gustoasa. Dupa ce aparatul a “fiert” legumele sau fructele, blenderul din dotarea lui te ajuta sa le mixezi foarte bine, fara prea multe batai de cap, astfel incat sa obtii cel mai fin si gustos piure pentru micutul tau.

       Timpul de infuzie cu abur poate fi reglat in functie de necesitati, astfel ca poti folosi aparatul chiar si in cazul in care ai nevoie sa decongelezi rapid anumite alimente, expunerea la aburi fiind una mai limitata cat sa aduca alimentele la forma naturala. Acest lucru poate fi setat din zona panoului de comanda, unde este disponibil un afisor digital care va inregistra in mod exact timpul de lucru pentru fiecare mod de gatit in parte ales de tine. Odata alese incredientele pentru mancarea preparata, acestea sunt izolate la interior ermetic si apoi preparate intr-un timp scurt, repede si gustos.

      Curatarea aparatului nu ar trebui sa impuna probleme deosebite, acesta avand un design-ul compact si eficient care va permite sa il curati de murdarie foarte usor cu o simpla laveta de bucatarie. 

Recomandare:

            Este un instrument perfect pentru tinerele mamici, care te va ajuta de fiecare data sa gasesti solutia perfecta pentru a prepara o masa sanatoasa celui mic, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

           Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret care il recomanda ca fiind o alegere perfecta de moment: Verifica pret redus

Aparat de gatit Mappy TB-1102C

Un comentariu la „Aparat de gatit cu aburi si blender Mappy TB-1102C pret si specificatii tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-78ba1a92ca067' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu