Cuptor incorporabil Bosch HBN431S4 pret si specificatii tehnice

    In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Cuptorul incorporat Bosch HBN431S4 este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor de marime medie dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Cuptorul incorporabil Bosch HBN431S4, este produse in Germania de concernul Bosch. Brandul Bosch este recunoscut in lume, cu o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator se caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul Bosch pentru piata europeana. Aparatul Bosch despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (cm) 59,5 x 59,5 x 54,8 centimetri si o greutate de 32 Kg.

     Cuptorul are un design modern, de culoare negru antracit, iar materialul din care este construit este metal. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Afisajul LCD cu actionare touch control de dimensiuni generoase pozitionat frontal, impreuna cu programatorul mecanic, actionat de doua butoane push up, indeplinesc functiile de: setare temperatura, timer si selector de programe. In dreapta panoului se afla butonul push up de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 270°C pentru prepararea fiecarui aliment. In partea stanga a panoului de control se afla butonul push up, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 4 programe de coacere cu care este dotat cuptorul. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor. Trebuie mentionat si faptul ca butoanele de la nivelul panoului ies în afară când trebuie să fie utilizate şi se retrag în interior după efectuarea comenzilor, conferind suprafeţei un aspect neted şi elegant. Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 66 litri, cu iluminare interioara, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Acest model are şi un sistem de ventilaţie, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului rabatabila, este alcatuita din 2 straturii de sticla ce asigua o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Uşa cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Capacitatea cuptorului fiind mare, il recomanda in special familiilor numeroase sau pensiunilor, unde se prepara des alimente sanatoase la cuptor.
     Acest model cu autocuratare catalitica de la Bosch are 3 panouri catalitice pe peretii laterali ai cuptorului cu un strat gros de email, care actioneaza ca un absorbant ce atrage grasimea si murdaria, permitand indepartarea cu usurinta a resturilor de mancare. Printr-o simpla apasare de buton, chiar si grasimile care se depun in colturile greu accesibile ale cuptorului se scurg, lasand suprafata curata si stralucitoare. Sistemul de ventilatie cu distributia uniforma a caldurii din acest cuptor inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Aparatul are 4 moduri de încălzire si distributie a energiei termice care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Cu grill-ul electric mare cu puterea de 2000 W/h, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Placa mare de coacere cu suprafata de 1200 cm2. Aparatul are sistem dinamic numai de incalzire inferioara. Sau sistem dinamic cu arzator sus. Cu ajutorul celor 2 forme de incalzire, cu rezistenta de coacere de sus/jos, toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior. Cu functia de convectie a aerului acest model asigura o preparare uniforma a mancarii si ofera cele mai bune rezultate chiar si atunci cand se gateste simultan pe 2 niveluri. Alimentele rumenite, cum ar fi carnurile sau legumele, beneficiaza din plin de coacerea cu convectie. 
       Cuptorul Bosch este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa cu un consum de energie de 0,93 KWh/ciclu de coacere si putere instalata de 2800 W. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor cuptorului pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce cuptorul este in functiune. Copiii se pot juca langa cuptor, fara ca sa fie supravegheati permanent. Analizand caracteristicile cu care este prevazut aparatul, oferta este atractiva. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: 2 tavi de coacere si un gratar din sarma cromat. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Bosch HBN431S4, Electric, 66 l, Clasa B

Lasă un comentariu