Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW pret si specificatii tehnice

    Daewoo RN-308RDQW este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb, ce iti confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu actionare clasica, cu control electronic, este pozitionat in interiorul frigiderului si monitorizeaza doua zone de temperatura. Elementele de comanda ale aparatului contin: Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima si in functie de preferinte aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. Cu sistemul de racire No Frost Daewoo raceste uniform tot compartimentul frigiderului si al congelatorului, pastrand nivelul optim al umiditatii in zona de refrigerare, in plus, va scapa de grija dezghetarii congelatorului.

      Daewoo avand sistemul Dual Cooling/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât un frigider convențional. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii.

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187 cm, White    Combina Daewoo cu dezgheţare automată in totalitate, este construita astfel încât apa rezultată din zona de refrigerare si congelare în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara combinei, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte pe fiecare raft de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare Farmer”s Case al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului avand maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea raft specializat pentru depozitarea de pachete refrigerate. Al trei-lea raft Jumbo Pocket specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu capacitate mare. In plus aparatul are amplasat pe usa frigiderului si un Dispenser iluminat pentru apa potabila. Rezervorul de apa potabila este amplasat in interiorul frigiderului pe usa si are o capacitate de stocare de 1,8 litri. Corpul de congelare cu usa reversibila cu deschidere spre dreapta si maner orizontal integrat este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentul Big Box din partea de jos al congelatorului cu inaltimea raftului de 29 cm este destinat depozitarii alimentelor congelate de mari dimensiuni. 

     Celelalte 2 compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Rafturile din sticlă si sertarele sunt detașabile pentru a obtine un spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest aparat este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Pentru a regla temperatura Daewoo are la interiorul frigiderului un termostat electronic, util si usor de actionat. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Daewoo RN-308RDQW avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -21°C. Pe partea de functii si tehnologie Daewoo detine: Semnal de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, cu dublarea timpului de conservare al alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Daewoo previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Cu functia Super Freezing Daewoo protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Daewoo avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si Protectie Antibacteriana unde manerele de la usi sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. In plus aparatul are un filtru din carbon activ ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile.

     Din punct de vedere energetic Daewoo se remarca prin consumul energetic mic de 285 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Daewoo presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter cu Cycle Balancing este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 45 dB. Volumul total net a acestei combine frigorifice este de 305 de litri din care 221 de litri ii revin frigiderului iar restul de 84 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 187 X 59,5 X 65 si o greutate de 67 Kg. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187 cm, White

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187 cm, White